Nieuw: Lindenhoff Farmhouse Ale met Sorrento citroen

3 augustus 2021

Lindenhoff Farmhouse Ale is weer beschikbaar. De stoere en frisse Farmhouse Ale is gebrouwen met de enige echte Sorrento citroenen die groeien in de zilte zeelucht van Campanië. De Lindenhoff Farmhouse Ale is een speciale samenwerking tussen Lindenhoff en Brouwerij de Prael in Amsterdam. 

De sappige Sorrento citroen, die de smaaksensatie van deze Farmhouse Ale uniek maakt, groeit in de Zuid-Italiaanse zeelucht. Dit geeft het bier een fris karakter en maakt hem goed doordrinkbaar. Daarnaast zorgen de hop- en moutkeuze voor een verse hooigeur. Na de eerste slokken beland je in gedachten in de zon op de Lindenhoff boerderij.  

Subtiel

Fret Stok, brouwer bij Brouwerij de Prael Houthavens: “We zijn heel trots om samen met Lindenhoff deze Farmhouse Ale te introduceren. De Sorrento citroen van de Lindenhoff maakt ‘m ook echt af. Je denkt eerst; wat proef ik? De citroen maakt het fris, maar is subtiel aanwezig.” Behalve bierbrouwer, is Stok ook begeleider bij De Prael. Deze sociale onderneming werkt graag samen met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Iedereen krijgt waardering voor z’n werk en het is fantastisch om samen aan een mooi product te werken. Er is aandacht voor de beste ingrediënten én voor mensen!"

Tip voor bij de borrel

Een borrel is echt compleet als er naast een fris biertje ook veel lekkers te eten op tafel staat. Lindenhoff gaat altijd voor de beste smaak: vlees van authentieke rassen, rauwmelkse kazen, fruit uit het seizoen en groenten uit volle grond. De Farmhouse Ale is verrukkelijk te combineren met de Lindenhoff Vis Borrel Box en met de authentieke huisgerookte ossenworst, twee jaar gerijpte Goudse boeren oplegkaas en heerlijke hooiberg ham. De Lindenhoff Farmhouse Ale is online te bestellen voor €2,45 per fles.