Brouwerij Broeder Jacob

Broeder Jacob is een Belgische brouwerij.

Onze topbieren

8,4

Broeder Jacob 9° Double Port

Broeder Jacob

Broeder Jacob 9° van de Belgische brouwerij Broeder Jacob is een donkere Belgian Strong Ale. Dit bier is het eerste Belgische bier dat met echt port is verrijkt. De gebruikte Tawny is 5 jaar gerijpt op eiken vaten van de Quinta Santo Antonio in Regua in de Douro vallei. Door hergisting op fles kan dit bier verder evolueren. Toetsen van pruimen, noten en natuurlijk het eikenhout.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Broeder Jacob Gijle Bock

Broeder Jacob

Broeder Jacob Gijle Bock is een Belgisch bockbier met een voornamelijk moutig karakter. Het bier is vooral zoet en moutig en heeft een toets van gebrande mouten met een vleugje karamel.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Broeder Jacob Vlierbeek Grand cru

Broeder Jacob

Broeder Jacob Vlierbeek Grand cru is een goudblond bier met fruitige aroma's van banaan en mango. Met 8,5% is dit een zwaar bier, maar zeer goed doordrinkbaar. Je drinkt makkelijk slok na slok, zonder te beseffen dat dit bier zoveel alcohol heeft.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,2

Broeder Jacob - Tripel

Broeder Jacob

Een Tripel van brouwerij Broeder Jacob.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,5

Broeder Jacob Double Espresso

Broeder Jacob

Broeder Jacob double Espresso is een Stout. Dit was het eerste Belgische bier dat met echte koffie werd gebrouwen. In dit bier zijn koffiebonen uit Guatemala gebruikt. Koffiearoma's en hinten van cacao in de neus. Een mooi bier met karakter en fruitige tonen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter