Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Onze topbieren

9,0

Brewdog Mallow Mafia

Brewdog

Brewdog Mallow Mafia is een Russian Imperial Stout. Gebrouwen in samenwerking met Amundsen. Bier met toevoegingen van cacao, koffie en marshmallow.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,5

Brewdog Layer Cake

Brewdog

Brewdog Layer Cake is een Marshmallow & Chocolate Stout. Dit bier is een toetje in een blik door smaken als marshmallow, chocoladebrownie, vanille en cacaonibs.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Brewdog Libertine Black Ale

Brewdog

Brewdog Libertine Black Ale is een Black IPA met een alcoholpercentage van 7,2%. Het bier heeft aroma's van mout, karamel, chocolade en citrusvruchten. De afdronk blijft lang hangen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Paradox Grain

Brewdog

Brewdog Paradox Grain is een Imperial Stout. Een intens bier met rijke smaken als donkere chocolade, karamel en espresso. De afdronk doet denken aan koffielikeur.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Zombie Cake

Brewdog

Brewdog Zombie Cake is een praline chocolate porter. Door het moutprofiel komen de smaken van chocola, vanille en geroosterde noten geweldig mooi naar voren. Een donker, rijk en smaakvol bier met toch maar 5% alcohol.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Brewdog Triple Hazy

Brewdog

Brewdog Triple Hazy is een New England IPA. Een fris bier met aroma's van tropisch fruit en toetsen van ananas en citrus.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Brewdog Double Punk

Brewdog

Brewdog Double Punk is alles wat de naam aangeeft. Het is een krachtige versie van de populaire Bewdog Punk IPA. Dit bier heeft nog meer hoparoma's en 8,2% alcohol. Volop fruitige aroma's en een pittige bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,0

Brewdog vs Cloudwater New England IPA

Brewdog

Brewdog vs Cloudwater New England IPA is een New England IPA. Collab tussen Cloudwater en Brewdog. Fruitige aroma's met tonen van perzik, limoen en gekarameliseerde ananas.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Bier proeven is een feest

Bierista's hebben deze week weer heel veel bieren geproefd. Aan de hand van reviews van kenners zie je welke bieren echte de moeite waard zijn.

Verder lezen

BrewDog strooit nog kwistiger met hop

BrewDog heeft het recept voor de succesvolle Punk IPA aangepast. Ook staan de spotlights gericht op de krachtige Double Punk IPA.

Verder lezen

Brewdog Outpost Rotterdam ready for take off

Brewdog is neergestreken in de voormalige Stadsbrouwerij in Rotterdam. Het wachten is nu op de echte opening.

Verder lezen

Dit vinden Bierista's lekkere bieren

Bierista's hebben de afgelopen week weer heel veel bieren geproefd en inspirerende expert-reviews geschreven.

Verder lezen