Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Onze topbieren

8,4

Brewdog Libertine Black Ale

Brewdog

Brewdog Libertine Black Ale is een Black IPA met een alcoholpercentage van 7,2%. Het bier heeft aroma's van mout, karamel, chocolade en citrusvruchten. De afdronk blijft lang hangen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Paradox Grain

Brewdog

Brewdog Paradox Grain is een Imperial Stout. Een intens bier met rijke smaken als donkere chocolade, karamel en espresso. De afdronk doet denken aan koffielikeur.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Zombie Cake

Brewdog

Brewdog Zombie Cake is een praline chocolate porter. Door het moutprofiel komen de smaken van chocola, vanille en geroosterde noten geweldig mooi naar voren. Een donker, rijk en smaakvol bier met toch maar 5% alcohol.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Brewdog Hazy Jane

Brewdog

Brewdog Hazy Jane is een New England IPA, een bier met uitgesproken hoparoma's. Heel veel fruit, zoals ananas, mango, maar ook rozijntjes. Het bier is ongefilterd en dat mag je heel letterlijk nemen. Het ziet er uit als een bananenmilkshake. De smaak van dit krachtige, niet te onderschatten bier is fris, fruitig en hoppig.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,0

Brewdog Future Proof

Brewdog

Brewdog Future Proof is een West Coast IPA. Het bier is een collab tussen Brewdog en Modern Times. Aroma's van mango en tropisch fruit en tonen van citrus, lychee en harsachtige dennen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Brewdog vs Northern Monk: The Vermont Sessions

Brewdog

Brewdog vs Northern Monk: The Vermont Sessions is een Session New England IPA. Het bier is ontstaan uit een Collab tussen Brewdog en Northern Monk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Brewdog Cocoa Psycho

Brewdog

Brewdog Cocao is een Imperial Stout met 10% alcohol. Dit is een complex en diep bier gebrouwen met heel veel donkere mout. Het heeft aroma's van koffie, chocolade, hout, vanille,

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Brewdog White Out

Brewdog

Brewdog White Out is een fris en fruitige New England IPA. Het bier heeft aroma's van tropische vruchten en een klein bittertje in de nasmaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Brewdog Outpost Rotterdam ready for take off

Brewdog is neergestreken in de voormalige Stadsbrouwerij in Rotterdam. Het wachten is nu op de echte opening.

Verder lezen

Dit vinden Bierista's lekkere bieren

Bierista's hebben de afgelopen week weer heel veel bieren geproefd en inspirerende expert-reviews geschreven.

Verder lezen

Beerwulf geeft Metallica T-shirt cadeau bij Enter Night Pilsner

Beerwulf.com geeft nu tijdelijk een bijzonder T-shirt cadeau bij aankoop van een voordeelverpakking Enter Night Pilsener.

Verder lezen

Wat een dag! Het is World IPA Day!!!

Donderdag 1 augustus, het is vandaag World IPA Day. Bierista geeft je tien tips met IPA's die meer dan de moeite waard zijn.

Verder lezen