Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Bieren (14)

Sorteer op
  Score Category Naam
Brewdog elvis juice

Brewdog Elvis Juice

8,2
Brewdog Elvis Juice is een fruitige India Pale Ale. Bijzonder aan dit bovengistende bier is dat het is gebrouwen met grapefruit. Heerlijk fruitig met een bittere afdronk.
Brewdog punk ipa

Brewdog Punk IPA

7,9
Brewdog Punk IPA staat symbool voor het begin van de craftbeer revolutie. Dit fruitige gehopte bier zit barstensvol tropisch fruit als mango, papaya, ananas en lychee.
Brewdog dead pony

Brewdog Dead Pony

7,6
Brewdog Dead Pony is bier met een krachtige, vrij bittere smaak. Opvallend is het lage alcoholpercentage. Zo veel smaak verwacht je niet met zo weinig alcohol.
Brewdog jack hammer

Brewdog Jack Hammer

7,0
Brewdog Jack Hammer is een bier zonder compromissen. De brouwers van Brewdog brouwen puur en alleen wat ze zelf willen. Ze lijden aan terminale gekte, zo zeggen ze zelf. Dit bier is daar een mooi voorbeeld van. Theoretisch bevat dit bier 220 bittereenheden. Theoretisch, want voor zo'n bak bitterheid is geen meetinstrument beschikbaar.
Brewdog nanny state

Brewdog Nanny State

6,6
Brewdog Nanny State bevat slechts een half procentje alcohol. Daar kun je rustig mee thuiskomen. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier een pittige en volwassen smaak.
Brewdog hop shot

Brewdog Hop Shot

Hop Shot van Brewdog is een Quadruple India Pale Ale van 20% in een 11cl flesje. Een heel hoge bitterheid (IBU 200+) zorgt er voor dat dit hopbommetje niet voor iedereen weggelegd is. Intense citrussmaken van grapefruitschillen en bittere sinaasappel met zoete tonen van toffee en karamel. Een bijzondere winterse verwarmer!
Bierflesje

Hello my name is Aune

Hello my name is Aune is een Double IPA met aardbeien. Deze aardbeien verbinden tropische fruitaroma's met de zoete tonen uit de mout. Dit krachtige en smaakvolle bier biedt inspiratie en energie om de wereld te veranderen.
Hello my name is lieke

Hello my name is Lieke

Hello my name is Lieke is een Double IPA met een vleugje sinaasappel - een knipoog naar de Nederlanse kleur. Het bier is gedoopt tot Lieke na een rondvraag onder de meest toegewijde Nederlandse BrewDog fans. Brewdog brouwt dit bier in een serie Hello my name is...

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket