Brewdog

Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Onze topbieren

8,4

Brewdog Elvis Juice

Brewdog

Brewdog Elvis Juice is een fruitige India Pale Ale. Bijzonder aan dit bovengistende bier is dat het is gebrouwen met grapefruit. Heerlijk fruitig met een bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Brewdog Punk IPA

Brewdog

Punk IPA van Brewdog staat symbool voor het begin van de craftbeer revolutie. Dit fruitige, gehopte bier zit barstensvol tropisch fruit als mango, papaya, ananas en lychees.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Brewdog Dead Pony

Brewdog

Dead Pony van Brewdog is een Pale Ale met een krachtige, vrij bittere smaak. Opvallend is het lage alcoholpercentage in dit bier. Zo veel smaak verwacht je niet met zo weinig alcohol.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Brewdog 5 AM Red Ale

Brewdog

5 AM Red Ale van Brewdog is een Amber Ale. De frisse tonen van fruit voeren hier de boventoon. De hinten van karamel en chocolade maken dit bier erg bijzonder. Vrij laag in alcohol maar zeker niet laag in smaak!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Hello my name is Niamh

Brewdog

Hello my name is Niamh is afkomstig uit een speciale Brwdog-serie en verwijst naar Ierland. Deze Double India Pale Ale heeft vlierbloesem meegekregen. Deze aroma's in combinatie met de fruitige hoptonen leveren een bijzonder bier op.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Brewdog Nanny State

Brewdog

Nanny State van Brewdog bevat slechts een half procentje alcohol. Daar kun je rustig mee thuiskomen! Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier een pittige en volwassen smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Brewdog Jack Hammer

Brewdog

Brewdog Jack Hammer is een bier zonder compromissen. De brouwers van Brewdog brouwen puur en alleen wat ze zelf willen. Ze lijden aan terminale gekte, zo zeggen ze zelf. Dit bier is daar een mooi voorbeeld van. Theoretisch bevat dit bier 220 bittereenheden. Theoretisch, want voor zo'n bak bitterheid is geen meetinstrument beschikbaar.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,9

Brewdog Indie Pale Ale

Brewdog

Brewdog Indie Pale Ale is een session bier met slechts 4,2% alcohol. Boordevol smaak. De basis is een zachtzoet koekjesaroma met fruitige en grassige aroma's.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Brewdog pink ipa

BrewDog lanceert Pink IPA, goedkoper bier voor vrouwen

7 maart 2018 Brewdog gaat seksistische marketing in de bierindustrie en het wereldwijde salarisgat tussen mannen en vrouwen aan met de lancering van de Pink IPA. Het bier is vanaf 8 maart verkrijgbaar. Verder lezen
Oedipus brewdog neverland

Oedipus & Brewdog presenteren binnenkort de collab Neverland!

5 maart 2018 Vrijdag 16 maart lanceert de Amsterdamse brouwerij Oedipus een nieuw bier. En niet zomaar een bier, maar een bier in samenwerking met één van de grootste craftbeer brouwerijen van de wereld; Brewdog! Samen zijn de brouwers tot Neverland (5,5%) gekomen. Verder lezen