Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Brewdog elvis juice

Brewdog Elvis Juice

8,2
Brewdog Elvis Juice is een fruitige India Pale Ale. Bijzonder aan dit bovengistende bier is dat het is gebrouwen met grapefruit. Heerlijk fruitig met een bittere afdronk.
Brewdog punk ipa

Brewdog Punk IPA

7,8
Brewdog Punk IPA staat symbool voor het begin van de craftbeer revolutie. Dit fruitige gehopte bier zit barstensvol tropisch fruit als mango, papaya, ananas en lychee.
Brewdog dead pony

Brewdog Dead Pony

7,6
Brewdog Dead Pony is bier met een krachtige, vrij bittere smaak. Opvallend is het lage alcoholpercentage. Zo veel smaak verwacht je niet met zo weinig alcohol.
Brewdog jack hammer

Brewdog Jack Hammer

7,0
Brewdog Jack Hammer is een bier zonder compromissen. De brouwers van Brewdog brouwen puur en alleen wat ze zelf willen. Ze lijden aan terminale gekte, zo zeggen ze zelf. Dit bier is daar een mooi voorbeeld van. Theoretisch bevat dit bier 220 bittereenheden. Theoretisch, want voor zo'n bak bitterheid is geen meetinstrument beschikbaar.
Brewdog nanny state

Brewdog Nanny State

6,7
Brewdog Nanny State bevat slechts een half procentje alcohol. Daar kun je rustig mee thuiskomen. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier een pittige en volwassen smaak.
Brewdog jack black heart

Brewdog Jet Black Heart

Brewdog Jet Black Heart is uitermate smooth, zoals je dat van een Milk Stout mag verwachten. Dit volle bier met tonen van koffie en chocolade heeft slechts 4,7% alcohol. De hop geeft een licht fruitige toets.
Jet black heart

Jet Black Heart

Deze stout van Brewdog is zwart als roet en drinkt heerlijk weg. Jet Black Heart is een melkstoot met geroosterde smaken van mout, koffie en chocolade. De volle smaak van dit bier laat ons hartje sneller kloppen. Het fluwelen mondgevoel, dankzij de haver en tarwe in het bier, zorgt voor een fijne drinkervaring. Door de bessen- en citrussmaken van de Magnum- en Sorachi Ace hoppen wordt het chocoladekarakter van dit bier versterkt.
Brewdog cocoa psycho

Brewdog Cocoa Psycho

Brewdog Cocao is een Imperial Stout met 10% alcohol. Dit is een complex en diep bier gebrouwen met heel veel donkere mout. Het heeft aroma's van koffie, chocolade, hout, vanille,

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket