Brouwerij Brewdog

Brouwerij Brewdog is opgericht in 2006, door twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij staat op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh. Brewdog produceerde 2007 haar eerste brouwsel. De twee vrienden warden destijds pas 24 jaar oud, legde hun spaargeld bij elkaar en begonnen met brouwen. Dat leverde gelijk al veel goede bieren op. Naast dat er heel wat extreme bieren zijn uitgebracht door Brewdog zijn ze nu ook bezig met een aantal nieuwe bieren die moeiteloos tussen alle brouwtradities passen, hierbij staat de kwaliteit natuurlijk op 1.

Onze topbieren

9,1

Brewdog Jet Black Heart Nitro

Brewdog

Jet Black Heart Nitro is een Nitro Vanilla Milk Stout van Brewdog. Het bier is verkrijgbaar in blik en fust gevuld met stikstof. Hierdoor komen de geroosterde moutsmaken van koffie en chocolade nog meer tot hun recht. Ook geeft de stikstof het bier zeer fijne bubbels, die een prachtige romige schuimkraag creëren bij het uitschenken. Het mondgevoel van dit bier is als een engeltje dat over je tong streelt, fluweelzacht!

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Brewdog Mallow Mafia

Brewdog

Brewdog Mallow Mafia is een Russian Imperial Stout. Gebrouwen in samenwerking met Amundsen. Bier met toevoegingen van cacao, koffie en marshmallow.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,6

Brewdog Tiramisu Tyranny

Brewdog

Brewdog Tiramisu Tyranny is een Stout. Het bier heeft een alcoholpercentage van 10,0%.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Brewdog Libertine Black Ale

Brewdog

Brewdog Libertine Black Ale is een Black IPA met een alcoholpercentage van 7,2%. Het bier heeft aroma's van mout, karamel, chocolade en citrusvruchten. De afdronk blijft lang hangen.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Paradox Grain

Brewdog

Brewdog Paradox Grain is een Imperial Stout. Een intens bier met rijke smaken als donkere chocolade, karamel en espresso. De afdronk doet denken aan koffielikeur.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Brewdog Zombie Cake

Brewdog

Brewdog Zombie Cake is een praline chocolate porter. Door het moutprofiel komen de smaken van chocola, vanille en geroosterde noten geweldig mooi naar voren. Een donker, rijk en smaakvol bier met toch maar 5% alcohol.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Brewdog Triple Hazy

Brewdog

Brewdog Triple Hazy is een New England IPA. Een fris bier met aroma's van tropisch fruit en toetsen van ananas en citrus.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Brewdog maakt debuut op Amsterdam Centraal

BrewDog zijn deuren op het iconische Amsterdam Centraal, en als je er snel bij bent, kun je meer winnen dan alleen een frisse pint.

Verder lezen

Borefts Festival 2022

Vandaag en morgen strijken weer duizenden bierliefhebbers uit de hele wereld neer bij Brouwerij De Molen voor het Borefts Bierfestival.

Verder lezen

BrewDog Basic Shake - Een bier om zonnestralen met te vangen

Een rij blikjes van BrewDog de aandacht. We gaan er een uitkiezen, want ervaring leert dat een bier van BrewDog zelden tot nooit teleurstelt.

Verder lezen

Brewdog Duopolis: het fruit spat je glas uit

In het bierschap van de supermarkt staan steeds meer blikken. Deze keer namen we een blik Brewdog Duopolis mee, een Oat Cream double dry hop IPA.

Verder lezen