Brouwerij Brasserie Caulier

Brasserie Caulier is een familiebrouwerij die enkele tientallen jaren smaakvolle bieren brouwt vlakbij de Frans-Belgische grens. Bekende bieren zijn de Bon Secours Blonde, de Bon Secours Brune, Bon Secours Ambrée en de Paix Dieu.

Onze topbieren

8,1

Paix Dieu

Brasserie Caulier

Paix Dieu is een abdijbier dat wordt gebrouwen door Brasserie Caulier op de Frans-Belgische grens. Vroeger werd het gebrouwen in het klooster van Paix Dieu, maar tegenwoordig brouwt Caulier dit pareltje. Sterk, krachtig en hartverwarmend. Als je je ogen sluit tijdens het nemen van een slok ervaar je de monastieke sfeer.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Caulier Bon Secours Tripel

Brasserie Caulier

Caulier Bon Secours Tripel is een Tripel van 9,0%. Gebrouwen met 3 granen, hierdoor krijgt het bier een gevarieerde smaak.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Bon Secours Blonde

Brasserie Caulier

Bon Secours Blonde is een fris en goudkleurig Blond bier. Citrusfruit in de neus en wat lichte zoete geuren. Zoetige tonen en een lichte bitterheid met een soepele fruitige afdronk. Dit bier is zwaar maar goed doordrinkbaar.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Bon Secours Brune

Brasserie Caulier

Bon Secours Brune is een Brown van 8,0%. Een subtiel bier met aroma's van mokka en citrus.

Donkere bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Caulier Bon Secours Noël

Brasserie Caulier

Caulier Bon Secours Noël is een Blond. Het bier is speciaal voor de kerstperiode gebrouwen in het Belgische Péruwelz, gelegen in de provincie Henegouwen. Licht zoetig, fruitig en kruidig van smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter