Brouwerij BE+ER

Bierbrouwerij BE+ER is een huurbrouwerij uit het Noord-Hollandse Haarlemmermeer. Brouwers Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker brouwen onder deze naam al enige tijd hobbymatig bier. Hierbij beperken zij zich niet tot de gebaande paden en dit heeft hen al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd zoals bijvoorbeeld de Eigenzinnige Herfstbok.

De bieren van BE+ER worden gebrouwen in ketels van andere brouwerijen maar altijd onder toeziend oog van Edwin en Erik. Ondanks het grote bieraanbod willen zij altijd blijven verrassen met hun bieren. Dat is ook precies de reden waarom BE+ER alle bieren een geheel eigen twist meegeeft.

Onze topbieren

8,5

Eigenzinnige Herfstbok

BE+ER

Eigenzinnige Herfstbok van BE+ER is in oktober uitgekozen tot het Lekkerste Bockbier van 2017! Dit bier is een cross-over van een herfstbok en een porter. De combinatie van deze twee stijlen brengt in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen. Een mooi combinatie met het lichte zoetje dat naar boven komt.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

BE+ER Tripel Saison

BE+ER

Tripel Saison van BE+ER is een stevige Saison. Toch is hij fris en fruitig in de smaak met een droge nasmaak en een fijn bittertje.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

BE+ER Franse Blonde

BE+ER

Franse Blonde van BE+ER is een fris Blond bier. Fruitig en smaakvol hoppig met een lekkere body. In de smaak veel fruit, een klein zoetje en wat bitterheid. De afdronk blijft je nog wel even bij!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

BE+ER Hippehop

BE+ER

BE+ER Hippehop is een Black IPA. Dit bier is de tweede uitgave van een nieuwe jaarlijkse traditie. Met als basis een of meerdere mooie hopsoort(en) zal ieder jaar een nieuw bier ontwikkeld worden. Dit jaar resulteert dit in een black IPA die gebrouwen is met de Centennial en Chinook hop. Zacht bitter met een mooie hopneus.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

BE+ER EigenWijzzen

BE+ER

EigenWijzzen van BE+ER is een Weizenbock. Flink gehopt met een volle schuimkraag als een Weizen. Het bier is fris, fruitig, fijn doordrinken en lekker romig in de mond. De verwarmende moutige tonen maken het een volle genieter.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Bitter

Toon alle