7,5

BE+ER Dubbel Abdij (Hout/Port)

BE+ER (12)

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
8.2%
Categorie
Donker en Rijk
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

BE+ER Dubbel Abdij (Hout/Port) is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

7,0

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Volle zoete dubbel met aangename tonen van rood fruit, karamel en port"

Marcus Bot

20.435

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Roodbruin bier met een volle schuimkraag

7,0 Neus Zoete tonen van karamel en hints van rood fruit

7,5 Smaak Volle zoete smaak met hints van karamel en rood fruit, een heel klein zuurtje, en de port proef je in de achtergrond

Spijssuggestie Als digestief bij een chocolade dessert

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen

Gebrouwen door Vrouwen en Rock City lanceren Watermelon Squeezer

Gebrouwen door Vrouwen heeft in samenwerking met Rock City een nieuw bier gebrouwen: de Watermelon Squeezer.

Verder lezen

Bourgondisch genieten op Streekbierfestival Gimmert Gist

Met een perfecte mix van speciaalbier, heerlijk eten, live muziek en een gezellige overdekte ambiance, biedt dit festival alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag uit.

Verder lezen

Restaurant Centpourcent wint de Cornet Beer & Food Pairing Award 2024

Bierpassie Magazine reikt jaarlijks de Cornet Beer & Food Pairing Award uit aan een brasserie of restaurant dat uitblinkt in het combineren van bier en gerechten.

Verder lezen