Brouwerij Avery Brewing Co

Avery Brewing is een Amerikaanse brouwerij die in 1993 werd opgericht door Adam Avery. Adam startte de brouwerij om meer mensen kennis te laten maken met de smaakrijkdom van verschillende soorten bier. Sinds de oprichting van de brouwerij is een enorme fanbase van bierliefhebbers over de hele wereld opgebouwd.

Onze topbieren

9,7

Avery Brewing Tweak

Avery Brewing Co

Deze Tweak is een geweldig donker en complex bier met 17,5% alcohol. Het is een krachtige stout, waaraan koffie werd toegevoegd. Daarna heeft het bier mogen rijpen op bourbonvaten. Hier kun je lang van blijven snoepen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

9,4

Avery Uncle Jacob's Stout

Avery Brewing Co

Avery Uncle Jacob's Stout is een Stout. Het bier is gerijpt op Bourbon vaten. Annual Barrel Series Batch No. 7. Aroma's van koffie, bourbonwhisky, vanille en eiken.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

8,3

Avery Brewing Vanilla Bean Stout

Avery Brewing Co

Avery Brewing Vanilla Bean Stout is gebrouwen met een dubbele dosis vanille. De zijdezachte Stout heeft aroma's van chocolade, karamel en melasse. Door de rijping op Bourbon-vaten bevat dit bier nog meer smaak.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

6,8

Avery Brewing Old Jubilation Ale

Avery Brewing Co

Avery Brewing Old Jubilation Ale is een Old Ale met een rijke smaak en een alcoholpercentage van 8,3. Drink dit bier niet te koud en bij voorkeur met een fijn stukje kaas erbij.

Old Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter