Brouwerij Amstel

Amstel is een biermerk binnen het Heineken-concern. Beiersch-Bierbrouwerij De Amstel werd in 1871 aan de Mauritskade te Amsterdam opgericht. Vanaf dag een brouwt Amstel haar Pilsener vol met natuurlijk ingrediënten. Dit is dan ook één van de vele bieren waar Amstel om bekend staat. Daarnaast zijn ook hun Bockbier en de vele verschillende Radlers welbekend onder het publiek.

Na het jarenlange succes van de Amstel Pilsener, heeft Amstel ook een Ongefilterde Pilsener uitgebracht. Dit bier is troebel vanwege de gist, die een volle romige smaak met zich meebrengt.

Naast de welbekende bieren is Amstel natuurlijk ook nog bekend van één van de grootste bierfeesten van Nederland; De Vrienden van Amstel Live. Aan het begin van ieder nieuw jaar wordt een grootse locatie compleet omgetoverd tot bierwalhalla met podia waar de grootste acts van Nederland en daar buiten meedingen in het bierplezier. Je loopt hier een kroegenstraat door, ontmoet de gezelligste mensen en waant je al snel heel ergens anders dan in een evenementenlocatie.

Onze topbieren

7,4

Amstel Bock

Amstel

Amstel Bock is een stevig, mildzoet Bockbier met een lichte bitterheid. Heerlijk voor na een frisse herfstwandeling.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Amstel Blond

Amstel

Amstel Blond is een ondergistend bier met een volle smaak. Het bier is gebrouwen met pilsmout en een beetje geroosterde mout, voor de extra volle smaak. Ideaal bier voor na een zware werkdag.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Amstel Radler Dubbel Citrus 0.0

Amstel

Amstel Radler Dubbel Citrus is een heerlijke verfrissende alcoholvrije Radler met de smaken citroen en limoen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Amstel Pilsener

Amstel

Amstel Pilsener wordt al sinds 1870 gebrouwen. Vanaf het begin is dit een goudgeel volmout Pilsener met een rijke smaak en een volle stevige schuimkraag.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Amstel Radler

Amstel

Amstel Radler is de natuurlijke mix van Amstel Pilsener en citroenwater. Het is dorstlessend en verfrissend, bijvoorbeeld voor na een mooie fietstocht.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,2

Amstel 0.0

Amstel

Amstel 0.0% is de alcoholvrije Pilsener die op elk moment kan. Verfrissend, dorstlessend en net zo smaakvol als Amstel Pilsener.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,8

Amstel Ongefilterd

Amstel

Amstel Ongefilterd is Amstel Pils dat - zoals de naam al doet vermoeden - niet gefilterd is. Het bier is troebel vanwege de gist, die een volle romige smaak met zich meebrengt. De hop zorgt voor een fijne bitterheid met een vleugje kruidigheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,8

Amstel Bright

Amstel

Amstel Bright is koud gedronken een zeer verfrissend pils. Wordt vaak gedronken met een partje limoen in de hals voor een extra verfrissend smaak, maar dat is niet perse nodig.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

De Bock is los! Welke moet je hebben?

De Bock is los! Het bockbierseizoen is nu echt in volle gang. Welke Bockbieren zijn de moeite waard en welke kun je beter laten staan?

Verder lezen

Welke Radlers zijn de lekkerste dorstlessers?

Radlers wie kent ze niet. Bier gemengd met vruchtenlimonade. Fris, zoet en dorstlessend. Welke Radlers zijn nu echt de moeite waard?

Verder lezen

Amstel Radler 0.0 Grapefruit, geen bier maar wel verfrissend

Als je alcoholvrij wilt drinken heb je de keus uit vele soorten Radlers. Heeft dit wat met bier te maken?

Verder lezen

Prijs bier met ingang van 2020 weer ruim twee procent gestegen

Bavaria heeft de prijs van een fust met dik 4% verhoogt. Hertog Jan is met € 166,72 voor een fust het duurst.

Verder lezen