Verzilver je VVV cadeaubonnen en word Bierista!

27 februari 2019
Elk huishouden heeft wel zo'n 'rommellaatje'. Een laatje met muntjes, spaarpunten en cadeaukaarten. Duik er eens in, want liggen daar VVV cadeaukaarten in dan kun je die verzilveren bij Bierista. Jouw VVV cadeaukaarten zouden zo maar goed kunnen zijn voor een Bierista Bierdiploma!

Bierista werkt samen met VVV Nederland. Bierista Bieropleidingen brengt je namelijk op de mooiste plekjes van Nederland als je van bier houdt. Met je Bierista Bierdiploma op zak word je regelmatig uitgenodigd voor proeverijen en rondleidingen door het hele land. Afgelopen week bezochten Bierista's Brouwerij De 7 Deugden in Amsterdam. Eerder waren we onder meer bij Walhalla en bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Binnenkort gaan we naar Klein Duimpje in Hillegom en naar Uiltje Brewing in Haarlem. De brouwerij bezoeken zijn niet de enige voordelen, die je krijgt met een bierdiploma. Je krijgt bijvoorbeeld ook standaard korting op al je aankopen bij onze partner Beerwulf. Een overzicht van al onze actuele acties vind je op de Bierista Exclusief pagina.

Simpel en eenvoudig

De samenwerking tussen VVV Nederland en Bierista heeft voor jou als voordeel dat je bij Bierista kunt betalen met je VVV cadeaubonnen. En dat gaat heel simpel en eenvoudig. Je bestelt de Bierista Bieropleiding, vult de code in van je VVV cadeaukaart en voilà, het bedrag is verrekend. Zo wordt het dus nog aantrekkelijker om nu de Bierista Bieropleiding te worden. Heel veel bierliefhebbers zijn je al voorgegaan en genieten van die extra bierkennis en de bijkomende voordelen en leuke uitjes.

Duik in de la

Duik dus nu dat laatje in en duik die 'vergeten' VVV cadeaubonnen op. Verzilver ze en word Bierista. Alles wat je wilt weten over de inhoud van de opleidingen inclusief het bijbehorende bierpack vind je hier.

TIP - De Bierista Bieropleiding is ook een fantastisch cadeau! Bestel nu onze fraaie cadeaubox.