Het Uiltje: nieuw bier en drive through

15 mei 2020

Brouwerij Het Uiltje grossiert even in nieuwtjes: zo er is een nieuw bier aan het assortiment toegevoegd en is er een Craft Beer Drive Through. Veilig vanuit de auto bier inslaan!

Om met het eerste nieuwtje van Uiltje Craft Beer te beginnen: naast Big Fat Double 5 IPA, Bosuil en Bird of Prey, is er nu ook Waimeamea!, een zwaar gehopt Waimee-bier met citrus en dennen verkrijgbaar. “Ons bier is geen gewoon bier… het is onze missie om f.cking great beer te brouwen,” aldus de brouwers op hun website. De frisse West Coast IPA Waimeamea is vanaf nu verkrijgbaar.

Helden shirt

Om het hoofd boven water te houden deze dagen, hebben ze het een en ander bedacht. Zo is er een T-shirt Haarlemse Horeca Held verkrijgbaar. Als je dat shirt koopt steun je de Haarlemse horeca. Hoe meer er worden verkocht, hoe meer lokale cafés, bars en restaurants er worden gesteund.

Beer drive

Opvallend en ludiek is de Craft Beer Drive Through. “Het zijn zware tijden voor iedereen, cafés zijn leeg, maar onze biervaten zijn vol. Dus hebben iets negatiefs omgebogen tot iets positiefs: we hebben een Drive Through. Ons bier komt rechtstreeks uit onze vaten in de achterbak van de auto,” aldus Het Uiltje. De drive through is vrijdag 15 mei geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Ook op deze manier steun je de brouwerij in zwaar weer. Dus tjop tjop naar de Zijlstraat 18 in Haarlem en zet je kofferbak maar vast open.