Acht Nederlandse topbrouwers op Deventer Winterbier Festival

23 januari 2020
In Fooddock in Deventer kun je zaterdag 25 januari genieten van meer dan veertig verschillende speciaalbieren. Acht Nederlandse brouwers presenteren bieren als Bennie Bang, Nog Eendje of Lombokbok. Het Deventer Winterbier Festival is gratis toegankelijk.

"De twee vorige edities van het Deventer Winterbier Festival waren een groot succes", aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. "We hadden vorig jaar zelfs ruim duizend bezoekers. Dit jaar hebben we wederom prachtige brouwerijen in de line up, waaronder de Amsterdamse Bird Brewery, Lux Brewery uit Eindhoven en Hengelose Twentse Bierbrouwerij." Uiteraard is de Deventer brouwerij Davo Bieren ook van de partij.

Gratis toegankelijk

Naast de brouwerijen is er ook een akoestisch rock ’n roll duo om de sfeer er lekker in te houden. Foodock ligt vlakbij bij de binnenstad van Deventer. De verschillende keukens van Fooddock maken speciaal voor het festival gerechten, die perfect bij de speciaalbieren passen. Het festival is gratis toegankelijk. Je kunt bier komen proeven op zaterdag 25 januari van 16.00 tot 22.00 uur in Fooddock - Deventer.