Texelse doet het ook online

3 mei 2020
Texels deed het eerder. En op zondag 10 mei doet de brouwerij het opnieuw. Onder leiding van meesterverteller en Texelse bierkoning Hans Glandorf wordt een online proeverij gehouden. Proef mee en bestel nu je proefpakket.

Tijdens de eerste online proeverij keken meer dan zeshonderd mensen met een glaasje Texels bier bij de hand. Zij proefden samen met de welbespraakte bierenthousiasteling onder andere Texels Goudkoppe, Texels Springtij (winnaar van goud tijdens de Dutch Beer Challenge 2020), Texels Blond, Texels Tripel (opgenomen in de Bierista Tripel Top 10) en natuurlijk de moderne Nederlandse bierklassieker, de Texels Skuumkoppe. Deze verfrissende allemansvriend wordt door de Bierista Community met enkele duizenden gediplomeerde bierkenners gemiddeld beoordeeld met 7,4!

Primeur

Voor de proeverij van zondag 10 mei (aanvang 17.00 uur) is een aantal andere bieren geselecteerd, waaronder het nieuwe bier van de Texelse Bierbrouwerij, dat binnenkort officieel wordt gelanceerd. Een primeurtje dus in deze proeverij.

Proefpakket bestellen

Je kunt je hier aanmelden voor de proeverij. Als je dat uiterlijk maandag doet, komt het bier-proefpakket jouw kant op en kun je zondag met Hans samen genieten van de bieren gebrouwen op het Waddeneiland. Hoe leuk dat is, zie je in de video van de eerste proeverij.


(foto: Mariska van Soldt)