Nieuw: Speedcourse vandeStreek bier

8 augustus 2021
VandeStreek bier is ongetwijfeld een van de grootste smaakmakers in het Nederlandse bierlandschap van dit moment. De brouwerij van de broers Ronald en Sander van de Streek heeft in korte tijd een enorme groeit doorgemaakt. Niet in de laatste plaats vanwege de smaakvolle bieren. Wil je alles weten over deze succesvolle brouwerij? Dan hebben wij iets leuks voor je: een speedcourse met daarbij natuurlijk een bijbehorend bierpack voor een speciale prijs.

Als je regelmatig Bierista bezoekt, dan is vandeStreek bier geen onbekende brouwerij. Samen met een steeds verder uitdijend team bouwen de broers Van de Streek aan hun eigen bierimperium. De broers hebben zo hun eigen kijk en bewandelen hun eigen weg. Die eigenwijze aanpak heeft al veel succes gebracht. Wellicht ken je enkele bieren, zoals vandeStreek Turf 'n Surf, vandeStreek Broeders of vandeStreek HopArt. Misschien wel het bekendste bier is vandeStreek Playground non-alcoholic IPA. Met dit bier wordt de laatste jaren de wereld veroverd.

Bierpack

In samenwerking met de brouwerij heeft Bierista een korte cursus ontwikkeld. Wij noemen het speedcourse, maar je zou het ook een uitgebreide quiz kunnen noemen. Je kunt deze cursus gratis volgen en zo het ambassadeurschap van de Utrechtse brouwerij in de wacht slepen. Als beloning krijg je een digitaal certificaat toegestuurd en natuurlijk krijg je een badge in je Bierista-account. Bij de cursus hoort een speciaal samengesteld bierpack voor een scherpe prijs. Dit speciale pakket is beschikbaar in een gelimiteerde oplage, dus wacht niet te lang en sla je slag!