Laat je verrassen door de Hertog Jan Proeftuin

12 november 2022
De brouwers van Hertog Jan brouwen een keer per kwartaal een experimenteel bier. Dat gebeurt onder de naam De Proeftuin. Inmiddels zijn er drie bieren gelanceerd en groeit het aantal abonnees als kool.

Hertog Jan staat natuurlijk vooral bekend om de Hertog Jan Pilsener. Ook het kroonjuweel Hertog Jan Grand Prestige heeft heel veel fans in ons land en daarbuiten. De vaste collectie bieren van Hertog Jan behoeft nauwelijks nog uitleg. Minder bekend is dat de brouwers uit Arcen ook veel vrijheid hebben om te experimenteren. Ze brouwen experimentele bieren, die - wie weet - ook zo'n succesnummer worden als de Hertog Jan Tripel of Hertog Jan Bockbier.

Drie keer Proeftuin

De experimentele bieren verschijnen onder de naam Proeftuin. Bierliefhebbers met een abonnement krijgen elk kwartaal drie kruiken van een halve liter thuisgestuurd. Daarnaast genieten ze van een aantal andere voordelen. Tot nu toe zijn drie verschillende bieren gelanceerd:

Verrassen

Alle drie de bieren scoren hoge waarderingen . De gediplomeerde kenners van de Bierista Biercommunity waarderen deze drie bieren met respectievelijk een 7,4, een 7,7 en nog eens een 7,7. Het vierde bier staat op het punt verstuurd te worden naar de abonnees. Ben je nog geen abonnee van de Proeftuin. Meld je dan snel aan op de site van Hertog Jan, zodat jij binnenkort het nieuwe Proeftuin bier kunt proeven. Wat dat voor bier is? Dat weten alleen de brouwers en die verrassen je graag.