Drie op een rij: Laat de lente maar komen

27 maart 2021
Is de koelkast goed gevuld of is er nog ruimte. Als het echt voorjaar wordt, kun je maar beter goed voorbereid zijn. We hebben weer een drietal tips voor je. Deze bieren worden van harte aanbevolen door de Bierista Community, waarin duizenden bierliefhebbers dagelijks zorgen voor aanvoer van verse expert-reviews.

Als eerste bier hebben we de Saison Dupont. Dit bier behoeft eigenlijk geen introductie meer. Deze klassieker geldt als stijlicoon voor de bierstijl Saison. Een dorstlessend bier met fruitige en kruidige aroma's en een droge afdronk. Dit verfrissende bier krijgt van Bierista een 7,8 als gemiddeld rapportcijfer. Daarmee is dit een regelrechte aanrader. Vind je dit een lekker bier, kijk dan zeker ook eens in de Top 10 - Beste Saison voor meer inspiratie.

Hertog Jan Lentebock

Hertog Jan heeft een enorme schare fans. Velen kijken elk voorjaar weer uit naar de release van de Hertog Jan Lentebock. Dit verfrissende, zachtzoete bier geeft je die lente-tinteling, dat heerlijke voorjaarsgevoel. Bierista's waarderen dit bier met een 7,5. Het is vooral de mooie balans tussen de mout en de hop die dit bier van 7,2% zo aantrekkelijk maakt.

Hoop Anker

En als laatste - maar zeker niet de minste - in dit rijtje Hoop Anker. Een prachtig speels bier met slechts 3,4% alcohol. Daar lust je er nog wel een van! Een feest voor je tong met aroma's van kruisbes, peer en citroengras. Stel je je eens voor dat je op het terras zit met dit bier voor je. Heerlijk. Ook dit bier word je van harte aanbevolen door de Bierista Community. Ze geven gemiddeld een 7,5 voor dit stralend frisse bier.

Bierista shop

Als de corona-malaise straks achter de rug is, is een uitje naar Brouwerij Hoop een echte aanrader. In het proeflokaal kun je straks weer genieten van tal van smaakvolle bieren én zorg bereide gerechten. De bieren van Brouwerij Hoop kun je nu ook bestellen in de Bierista Shop. Brouwerij Hoop heeft twee verschillende pakketten in de winkel staan en in alletwee pakketten tref je Hoop Anker aan. Een aanrader voor jezelf, maar ook om cadeau te geven!