Burg Bieren Bierfeest 25 jaar

5 augustus 2022
Het is feest in Ermelo. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus wordt het Burg Bieren Bierfeest gehouden. Telkens weer een feest, maar dit jaar in het bijzonder, want het bierfestival viert zijn 25-jarig jubileum.

Het Burg Bieren Bierfeest heeft als credo 'Bier het leven'. Dat is een korte en krachtige samenvatting van wat het festival is. Meer dan 30 Nederlandse brouwerijen presenteren hun mooiste bieren, er is live muziek en ook qua eten is er keus genoeg. Het traditionele varken aan 't spit ontbreekt ook tijdens deze jubileum-editie niet.

Burg Bieren Bierfeest

Het Burg Bieren Bierfeest begint vrijdag om 15.00 uur. Tot 20.00 uur kun je bieren proeven van onder meer Rigtersbier, Brouwerij Wentersch, Brouwerij Maallust, Brouwerij Hommeles en Brouwerij Bluswater. Zaterdag kun je tussen 12.00 en 20.00 uur komen bierdrinken. Het aantal brouwerijen is dan net iets groter dan op vrijdag. De entree bedraagt 15 euro en daarvoor krijg je een glas, twee munten en een infoboekje. Losse munten kosten 3 euro.

Café Hazeburg

Het festival vindt plaats aan de Putterweg in Ermelo. Tijdens het bezoek aan het festival kun je ook een bezoekje brengen aan de Bier Bierwinkel. Met meer dan 3000 bieren is dit een van de grootste bierwinkels van ons land. En natuurlijk kun je ook terecht in Café Hazeburg, waar je zeker en vast een bier moet bestellen, dat via een bijzondere biertunnel vanuit de winkel binnen vijf minuten gekoeld in het café wordt afgeleverd.