Bronckhorster Brouwerij van de maand

2 januari 2021
Bronckhorster Brewing Company is Brouwerij van de maand bij Bierista. Deze maand extra aandacht voor populaire craft bierbrouwerij uit Rha, die de afgelopen jaren een kast vol prijzen heeft binnengesleept. Brouwer Steve Gammage zich de laatste jaren gespecialiseerd in houtgerijpte bieren.

Zoals elke maand heeft Bierista in samenwerking met de Brouwerij van de maand een spectaculaire aanbieding samengesteld. Het gelimiteerde aantal bierpacks van Bronckhorster Brewing Company was binnen een dag uitverkocht. Maar ...  gezien de enorme belangstelling hebben we snel met de brouwerij geschakeld en een prachtig alternatief voor je.

Check de aanbieding

Bestel je nu dit voordelige bierpack, dan krijg je bovendien gratis toegang tot de speedcourse over de brouwerij. In deze korte e-learning kom je van alles te weten over deze bijzondere brouwerij, de ontstaansgeschiedenis en natuurlijk over de bieren. Tot besluit van deze leuke mini-cursus krijg je een aantal vragen waarmee je het unieke Bronckhorster-certificaat in de wacht kunt slepen, waarmee je je ambassadeur van de brouwerij mag noemen. 

Groene Buizerd

Deze maand staat de brouwerij van de familie Gammage dus in de spotligts. Regelmatig trekt de brouwerij de aandacht. Zo vallen de bieren als Nightporter, Midnightporter, IJsselbock en Hoptimist regelmatig in de prijzen bij concoursen over de hele wereld. Onlangs kreeg de brouwerij veel media-aandacht vanwege de samenwerking met De Feestfabriek, het organisatiebureau achter de Zwarte Cross. Samen werd een hennepbier gebrouwen dat de naam Groene Buizerd meekreeg.