Bierista Bier Top 100 - Heb jij al gestemd?

4 december 2022
Wat zijn de tien lekkerste bieren die jij het bijna afgelopen jaar hebt gedronken? Was het een verrassende Pilsener, die rauwe IPA of toch die hele dikke Russian Imperial Stout? Laat je stem horen. Stem nu op de Bierista Bier Top 100. Je kunt stemmen tot en met woensdag 21 december.

Elk jaar vraagt Bierista aan alle bierliefhebbers wat hun favoriete bier is. Dus ook als je nog geen onderdeel bent van de Bierista Biercommunity kun je je stem laten horen. Log in op Bierista, ga naar je accountpagina en klik op de Bierista Bier Top 100. Vul jouw tien favoriete bieren in en jij draagt bij aan de Lijst der Lijsten over 2022. Je kunt stemmen tot woensdag 21 december. Dan worden alle stemmen geteld en op vrijdag 23 december maken wij de lijst bekend.

Ultieme bierlijst

De afgelopen jaren is de Bierista Bier Top 100 uitgegroeid tot een traditie. Net voor Kerst wordt de ultieme bierlijst bekend gemaakt. Het is een beetje als de Top 2000 op Radio 2, maar dan voor bier. In 2021 werd Hertog Jan Grand Prestige gekozen tot het ultieme bier over 2022. Op 2 en 3 stonden Tripel Karmeliet en Westvleteren 12. "Ongetwijfeld zullen deze bieren ook dit jaar weer in de lijst staan. Maar of ze weer de top 3 gaan, valt nog te bezien", aldus Alain Schepers van Bierista. Nieuwsgierig hoe de lijst er vorig jaar uitzag? Check hier de Bierista Bier Top 100 2021.

Stemmen is heel eenvoudig. Log in op Bierista. Heb je nog geen account? Dan kun je die nu gratis aanmaken. Laat je stem horen!