Bier! - Leesvoer om dorst van te krijgen

7 juli 2021
Het zomernummer van Bier! magazine is uit. Dik 80 pagina's vol met informatie om dorst van te krijgen. Dit blad lees je het best met een goed glas bier binnen handbereik. In dit nummer weer veel biernieuws, mooie achtergrondverhalen, columns en veel inspiratie.

Voor wie het blad nog niet kent: Bier! Magazine is het tijdschrift over bier. Elk kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol lezenswaardige artikelen. Heb je dit magazine stukgelezen, dan ben je volledig op de hoogte van wat er in de bierwereld speelt.

Rodenbach

De coverstory van dit nummer is "Tweehonderd jaar Rodenbach". Brouwerij Rodenbach is een ambachtelijke Belgische brouwerij bekend om zijn fruitige zure bieren, zoals Rodenbach Classic en Rodenbach Grand Cru. Roel Mulder nam de tijd voor een interview met brouwmeester Rudi Ghequire. Het resultaat is een vijf pagina's tellend verhaal.

Nog veel meer

In dit nummer lees je meer over Brouwerij Homeland, krijg je fijne biertips en onder de kop "Schuimende zaken" krijg je biernieuws op een presenteerblaadje aangereikt. Brouwer Oscar Moerman vertelt hoe hij met Brouwerij Eanske bier klaar is om Nederland te veroveren. Je vindt in het blad diverse columns en wordt in een uitgebreid artikel het bolhoedje afgenomen voor De Bierverteller. Dit en nog veel meer in de zomereditie van Bier! Magazine. Het blad is verkrijgbaar in de kiosk en de betere boekhandel. Wil je nooit meer een nummer missen kijk dan op de website van Bier! magazine voor de abonnementsmogelijkheden.