7,5

Walters Dubbel

Stadsbrouwerij Doetinchem (7)

Details

Bierstijl
Alcohol
6.5%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
7 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
7,5

Het oordeel van de Bierista's

Walters Dubbel is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

8,0

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Lekkere smaakvolle dubbel"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,0 Zicht Zeer donkerbruin met iets een rode gloed en mooi blijvend schuimlaagje

7,5 Neus Iets gebrand en zoetig, karamel en fruitig

7,5 Smaak Iets een gebrande en zoete moutsmaak. Redelijk vol mondgevoel, lekker fruitig, rood fruit en rozijntjes, karamel en iet chocoladeachtig. Mooie volle fruitige en zoete afdronk/nasmaak

Spijssuggestie Stukjes pure chocolade

‘Glas voor glas’ voor getroffen ondernemers

Bavaria start vandaag - donderdag - een inzamelingsactie om ondernemers die getroffen zijn door de rellen in Eindhoven een hart onder de riem te steken.

Verder lezen

Nieuw: Duvel 6,66%

Duvel viert het 150-jarig bestaan met een nieuw bier: Duvel 6,66%, een zachte, zeer doordrinkbare Belgische Blond.

Verder lezen

Wat komt er uit het ei bij het Uiltje?

Uiltje Brewing Company komt met iets nieuws. Het gaat om een nieuw bier, maar veel meer dan dat laten ze niet los bij de brouwerij.

Verder lezen

Dutch Beer Challenge op 22 april

De zevende Dutch Beer Challenge vindt plaats op donderdag 22 april in Rotterdam. De uitslag wordt bekend gemaakt in mei.

Verder lezen