7,8

Van Viven Experimentum

Brouwerij Van Viven (16)

Van Viven Experimentum is een Tripel met een alcoholpercentage van 8,0%. Een aangename Belgische Tripel met bittere toetsen, fruitigheid en een geweldige balans.

Details

Bierstijl
Alcohol
8.0%
Categorie
Blond en Krachtig
Spijzen
Witvis, Vette vis, Gekruide gerechten, Jonge en romige kazen, Pittige en belegen kazen
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,8

Het oordeel van de Bierista's

Van Viven Experimentum is beoordeeld met een gemiddelde van 7,8 door onze Bierista's

7,8

Smaak

7,0

Zicht

7,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,8

"Elegante trippel "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,0 Zicht Goud geel forse witte schuimkraag

7,2 Neus Citrus, geel fruit

7,8 Smaak Hoppig, licht kruidig, citrus, de smaak van alcohol komt duidelijk naar voren

Nog tot 31 maart bieren inschrijven voor 10e Dutch Beer Challenge

De tiende editie van de Dutch Beer Challenge staat op de planning en belooft een waar spektakel te worden.

Verder lezen

De bitterwaarden van bier worden uitgedrukt in IBU's

Bitterheid is een belangrijke smaakcomponent in bier. Wist je dat de bitterheid objectief te meten is? De waarde wordt uitgedrukt in IBU's.

Verder lezen

Gulpener Blond met een vleugje Vlierbloesem

Zet je schrap voor de nieuwste aanwinst van Gulpener: Blond Vlierbloesem, rechtstreeks uit het hart van Limburg.

Verder lezen

St. Patrick's Day kleurt Nederland groen

Op 17 maart is het St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland die ook in Nederland steeds meer omarmd wordt.

Verder lezen