7,8

Van Moll Avondrood

Van Moll (18)

Avondroos is een Zuur bier gebrouwen door Labietis, Van Moll en Rita Blazma. Een smaakvolle Sour met kenmerken vanuit ieder land. Aroma's van zoete blauwe bessen en in de smaak smaak iets zacht zoet en bitter. Iets zuur maar vooral hoppig bitter.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
0.0%
Categorie
Soepel en Subtiel
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten
7,8

Het oordeel van de Bierista's

Van Moll Avondrood is beoordeeld met een gemiddelde van 7,8 door onze Bierista's

7,3

Smaak

7,7

Zicht

8,3

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.
Metaal

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Een fruitig en zuur bier maar ook weer niet te zuur met een verrassende smaak."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.
Metaal

5,8 Zicht Mooie rode kleur

8,0 Neus Ruikt fris en fruitig met een zuur aanwezig

8,0 Smaak Lekkere frisse smaak met een zuurtje erin

7,5

"fruitig bier maar kan in smaak niet voldoen aan de belofte van het aroma"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol
Samentr.

9,5 Zicht helder warm rood bier met romig roze schuim.

8,5 Neus fruitig aroma dat het midden houdt tussen cassis en grenadine. licht zurig en een beetje wijnachtig.

6,6 Smaak fruitig met duidelijk blauwe bes. mondgevoel is dun, prikkelend en licht samentrekkend. nasmaak is droog fruitig, zurig en licht bitter.

Tripel Karmeliet: een spraakmakende klassieker

Triple Karmeliet is een evergreen dat wordt gebrouwen door brouwerij Bosteels.

Verder lezen

Terrassen vandaag weer open: dit zijn de regels

Vandaag, 1 juni, gaan de terrassen sinds 11 weken weer open. Horecaondernemers hebben hard gewerkt om te voldoen aan de regels die voor de opening gelden.

Verder lezen

Pubquiz, Ronald Giphart en live metal tijdens online Flestival

Het Bier Flestival wordt zondag 6 juni door zes brouwerijen online gehouden.

Verder lezen

Witbier, het ideale terrasbier

Witbier is misschien wel het meest bestelde terrasbier. Heerlijk fris, zomers en dorstlessend. Ontdekt door monniken uit het plaatsje Hoegaarden.

Verder lezen