8,5

Roze Mormel

Brouwerij In de Nacht (28)

Roze Mormel is een fris en fruitige IPA. Het bier is gebrouwen als huisbier voor bier- en spijzenlokaal Dennenoord te Weert.

Details

Alcohol
6.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,5

Het oordeel van de Bierista's

Roze Mormel is beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 door onze Bierista's

8,5

Smaak

9,5

Zicht

8,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,5

"frisse IPA met veel mango en een niet al te bittere afdronk."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

9,5 Zicht beetje mistig oranjegeel bier met wit schuim

8,5 Neus fruitig hoparoma met veel mango, bloemig en een beetje kruidig kruidig

8,5 Smaak zoetig moutig, hop fruitig mango, vleugje kruidigheid en mooi bittertje. Prikkelend en iets plakkerig mondgevoel met een bitterzoete fruitige nasmaak.

Vet & Lazy financiert binnen twee weken succesvol 200.000

De Rotterdamse bierbrouwerij Vet & Lazy is via CrowdAboutNow een crowdfunding gestart om hun eigen bar aan de Maas te openen.

Verder lezen

Verfrissende bieren voor een sprankelend voorjaar

Ontdek de beste voorjaarsbieren via Bierista. Proef de lente op zijn best met Bax Bier Rokkenjager, St. Bernardus Wit en vandeStreek Zonnesteek.

Verder lezen

VandeStreek viert 10-jarig jubileum

Lees alles over hoe VandeStreek bier het 10-jarig jubileum viert met een feestweek en ontdek de nieuwe Celebration DIPA "Cheers to the next 10 years".

Verder lezen

Bier draait om kennis en beleving

Bier heeft een ziel en verdient het om met respect behandeld te worden. Kennis en beleving zijn daarbij onmisbaar.

Verder lezen