4,0

Rigters Better Together

Rigtersbier (19)

Better Together van Rigtersbier is een Hefeweizen. Het beste van Duitsland en Amerika voor samen in één bier. Het is een echte Duitse Weizen maar dan met vier Amerikaanse hopsoorten en dry-hop. Door gebruik te maken van gist van de Weihenstephaner stam, is de kenmerkende Weizen geur en smaak gehouden.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
5.3%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

4,0

Het oordeel van de Bierista's

Rigters Better Together is beoordeeld met een gemiddelde van 4,0 door onze Bierista's

4,0

Smaak

4,0

Zicht

4,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
4,0

"er zijn mooie mixen van weizen en IPA's op de markt, maar dit experiment is totaal mislukt en had nooit in de verkoop mogen komen. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

4,0 Zicht koperkleurig bier met te weinig wit schuim wat meteen inzakt en resteert in een minimaal ringetje. in het bier zijn geen koolzuurbelletjes zichtbaar.

4,0 Neus zoetig moutig geurtje met wat onbestemde hoptonen. geen weizenkarakter en ook geen IPA .

4,0 Smaak zoetig moutig geen banaan of kruidnagel en al die mooie hoppen zijn onherkenbaar. mondgevoel is plakkerig en wat wrang samentrekkend. in de nasmaak wrang, bitterzoet en wat kafachtig.

Two Chefs Brewing lost crowdfunding af

De Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing heeft drie ton aan crowdfunding afgelost. Dat geeft weer ruimte voor nieuwe plannen.

Verder lezen

Bakken vol eremetaal voor Rodenbach en Palm

Wat zijn ze fier bij Rodenbach en Palm. En dat mag ook. Er zijn heel veel medailles veroverd tijdens de World Beer Awards in Londen.

Verder lezen

Zilver voor Tweach Tripel met Kumasi

Tweach Tripel met kumasi is om meerdere redenen een bijzonder bier. Nu heeft het zilver gewonnen tijdens de World Beer Awards.

Verder lezen

Heinekicks will touch your sole

Heinekicks laat je over bier lopen. Samen met de bekende schoenontwerper Dominic Ciambrone brengt Heineken deze sneaker op de markt.

Verder lezen