Frank Schonewille Enschede, Nederland

Kenner - 4 Reviews - #bedanktBierista
Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Frank Schonewille en levensgenieter pur sang. In het dagelijks leven werk ik fulltime in een commerciële functie waar ik de kunst van het geschreven woord mag gebruiken. Ik hou mij naast mijn fulltime job bezig met film, comics, muziek en bier. Ik beheer al meer dan 10 jaar een online magazine waar ik meerdere malen per week recensies, interviews, evenementverslagen en meer deel over films en pop culture. Ook over muziek heb ik het één en ander geschreven. Bij Bierista heb ik de mogelijkheid om ook over mijn derde passie te mogen schrijven. Bier is wat mij betreft een ervaring waar je van kan, en mag genieten. Sinds mijn ontdekking van Untappd maak ik er een sport van om zoveel mogelijk bieren te ontdekken en zo kleurrijk mogelijk te beschrijven. Natuurlijk is smaak, geur en kleur belangrijk, maar het verhaal achter het bier en zelfs het etiket is voor mij even zo belangrijk. Bij Bierista mag je van mij eigen (wijze) omschrijvingen van bieren verwachten, maar ook verslagleggingen van evenementen, columns en misschien wel een interview.

Review badges 4 reviews

Expert (10+ reviews)
Inspirator (100+ reviews)
Mentor (500+ reviews)
BierBaas (1000+ reviews)
8,0

"Verraderlijk lekker mag deze genoemd worden. Je hebt niet door dat je hier met 11% te maken hebt. De alcohol lijkt goed verborgen te zijn door de zoetigheid van deze Quadruppel."

6,2 Zicht

7,3 Neus

7,8 Smaak

7,1

"Verbazingwekkend. Dit zou je een stout voor beginners kunnen noemen. De koffie, mokka, karamel elementen komen goed naar voren. Voor mij persoonlijk iets te mild, maar alsnog zeker de moeite waard. "

5,7 Zicht

7,2 Neus

6,9 Smaak

7,0

"Een goed gebalanseerde IPA die niet te bitter is en de juiste fris en fruitigheid heeft. "

Review : De Prael I.P.A.

6,9 Zicht

7,7 Neus

6,1 Smaak

9,0

"TUKR. is een Red IPA van 5,0% met een IBU van 57, gebrouwen met Red Crystal mout, Magnum, Mandarina Bavaria en Vic Secret hop. Qua smaak ervaring is het een fruitige IPA met een licht romig karakter en een niet overheersende hoppige nasmaak. "

Review : TUKR.

8,0 Zicht Een mooi helder rode kleur, bewust de rode kleur van de TUKR.

6,0 Neus Fijne IPA geur met een licht fruitige tint.

9,0 Smaak Lekker hoppig met een licht romig karakter.