8,0

Pimpelmeesch Into the Wood

Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch (20)

Into the Wood is de Chaamse Dubbel van Brouwerij de Pimpelmeesch waar jenever aan is toegevoegd. Deze jenever is gedistilleerd van de Chaamse Dubbel en gelagerd met eikenhout. Het bier is daarna ook gelagerd met eikenhout.

Into the Wood heeft verwarmende smaken en aroma's van karamel en vanille door het eikenhout. Een licht moutige, bittere afdronk en een smaakvolle jenertwist in de smaak.

Details

Bierstijl
Alcohol
9.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8-10 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,0

Het oordeel van de Bierista's

Pimpelmeesch Into the Wood is beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 door onze Bierista's

8,0

Smaak

8,1

Zicht

8,1

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Lekker donker bier, kruidig en zoet"

Jan Otten

12.698

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,1 Zicht Donkerbruin, helder en fijn schuim

8,1 Neus Moutig en kruidig

8,0 Smaak Zoet, tikkie zurig en kruidig

Spijssuggestie Belegen kaas of gegrild vlees

Sint Bernardus Tripel op de proeftafel

Sint Bernardus Tripel staat bekend als een typische Belgische Tripel met alles er op en er aan. Bij Bierista hebben we er zin in!

Verder lezen

Hertog Jan Proeftuin blijft verrassen

De experimentele reeks bier uit de Hertog Jan Proeftuin wordt dit jaar uitgebreid met vier bijzondere bieren. Die wil je als echte liefhebbers niet missen.

Verder lezen

Moersleutel Macaroon Machine Coconut Pastry Stout - Dik, dikker, dikst

Je hebt bieren die je spreekwoordelijk met mes en vork moet drinken, omdat ze zo dik zijn. We hebben er weer een gevonden!

Verder lezen

Consumptie alcoholvrij in tien jaar tijd verviervoudigd

De consumptie van alcoholvrij blijft maar doorgroeien. In de afgelopen tien jaar steeg de consumptie tot 819.000 hectoliter per jaar.

Verder lezen