Lindemans blossom gueuze

Lindemans Blossom Gueuze

9,5 (1 beoordeling)

Lindemans Blossom Gueuze is het logische vervolg op de Lindemans Spontan Basil. De brouwerij kreeg zo veel goede reacties op dat bier, dat besloten werd te kijken welke combinaties met specerijen en kruiden er nog meer gemaakt konden worden. De Blossom Gueuze is een nieuw geslaagd experiment. Het combineert de Lindemans Gueuze met vlierbessenbloesem. Het resultaat is verbluffend, zeker in combinatie met oesters en met kipgerechten.

6.0%
Intens en Uitdagend
Salades, Kip en gevogelte, Witte vis
5 °C
75 cl
Terras
Spontane gisting
Beste keuze: Hopt
15,90
Bezorgkosten € 5,90
Je bestelling zal binnen 24-48 uur geleverd worden.

Reviews door Bierista Experts

Alain
Bierista
9,5

Alain Schepers

De Lindemans Blossem is de opvolger van de veel geroemde Spontan Basil. Van zoveel diepte en complexiteit word ik helemaal lyrisch. Als je van zure bieren houdt, mag je dit niet missen. Dit is een avond lang genieten. Elke keer weer opnieuw even ruiken, een klein slokje proeven en telkens weer ontdek je wat nieuws.

Zicht 7,0

Goudgeel, ietwat mistig bier met een schuimlaagje dat snel inzakt tot een minimum.

Neus 9,3

Wat een aroma's. Je ruikt het fruit, de frisse zuurheid, de vanille en het aroma van de vlierbloesem die aan deze geuze is toegevoegd. Dit geurenpallet is een feestje op zich, zo complex en elke snif en snuf ruik je weer nieuwe aroma's.

Smaak 9,5

De frisse zuren van deze geuze laten het water in je mond lopen. Het is een aaneenschakeling van ontdekkingen, die lopen van fruit (citroen tot appel) tot vanille en hout. En dan is er nog de vlierbloesem, die een andere dimensie aan de frisheid geeft.

Spijs suggestie

Rijpe kazen combineren prima, maar misschien is dit bier wel het lekkerst zonder welke spijs dan ook.
Tip: Het Bierlogboek! Hou je eigen bierlijstje bij.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket