8,2

Kees Barrel Project 21.10

Brouwerij Kees! (147)

Kees Barrel Project 21.10 Imperial Russian Stout is een RIS die heeft gerijpt op cognac vaten. Dit zorgt voor een volle, warme smaak met tonen van karamel en vanille gevolgd door warm fruit.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
10.0%
Categorie
Donker en Rijk
Drinktemp.
10 °C
Volume
33 cl

Mijn bieren

8,2

Het oordeel van de Bierista's

Kees Barrel Project 21.10 is beoordeeld met een gemiddelde van 8,2 door onze Bierista's

8,1

Smaak

7,2

Zicht

7,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,2

"Cognac, moutig, vol"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Donker, troebel, dunne bruine schuimkraag en lichte bruis

7,3 Neus Cognac, moutig, vol

8,0 Smaak Cognac, moutig, vol

8,2

"Aangenaam dik bier om rustig van te genieten "

Marcus Bot

20.435

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Zwart bier dat heel dik uitschenkt, waardoor nauwelijks een schuimkraag ontstaat. Het beetje schuim is mokkabruin van kleur

7,0 Neus Vol aroma, tonen van koffie en pure chocolade, waarbij je de alcohol ook goed waarneemt, en heel licht een vleugje cognac en vanille

8,2 Smaak Volle, dikke smaak die heen en weer beweegt tussen zoet van alcohol, en bitter van geroosterde mout. Tonen van karamel, sterke koffie en pure chocolade, met een hint van cognac, rood fruit en vanille.

Spijssuggestie Lekker als je hier je eigen bieramisu van maakt

8 bokbier-evenementen in oktober

Gevoelsmatig hebben we het witbier-seizoen pas net achter de rug, maar toch staan de seizoenen waarin donkere bieren centraal staan voor de deur. Sterker nog: het bokbier-seizoen is al begonnen. En dit weekend - en de hele maand oktober - zie je dat terug door heel Nederland, waar verschillende bokbierevenementen worden gehouden. We zetten er 8 (chronologisch) op een rijtje.

Verder lezen

Dit is het lekkerste bier van Brabant

Onlangs werd op het Proost Festival in Hilvarenbeek voor de 11e keer het lekkerste bier van Brabant verkozen. Uit in totaal 45 ingezonden bieren koos de jury Nondeju Gran Cru van de Osse Muifelbrouwerij als de winnaar, die het komende jaar die prachtige titel Brabants Lekkerste Bier 2025 mag dragen. 

Verder lezen

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen