Bierista fles
8,1

Je moer op een bakfiets

Brouwerij De Moersleutel (6)

Je moer op een bakfiets is een Imperia Porter. Dit bier zit vol aroma's van chocolade, koffie en geroosterde mout. Een stevig bier, waar je je niet in moet vergissen. Heerlijk met een simpel stukje chocolade, maar net zo goed met complexe wildgerechten en stevige vleesgerechten.

Details

Bierstijl
Alcohol
10.0%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
10 °C
Volume
37,5 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
Hopsoorten
Columbus
Mout
Palemout, Aroma 50, Sp. B, Choco, Brown en Haver
IBU
70
EBC
260
8,1

Het oordeel van de Bierista's

Je moer op een bakfiets is beoordeeld met een gemiddelde van 8,1 door onze Bierista's

8,0

Smaak

8,3

Zicht

8,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol
Metaal

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10 Biercoin

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,1

"Je moer op een bakfiets is een hele dikke Porter. Vette chocoladetonen geven body en smaak. De geroosterde gebrandheid heeft ook een zuurtje en ietwat metaligs. Dit is een heel fijne kameraad voor bij het haardvuur samen met een krachtige kaas. Aan tafel is een stevig stuk geroosterd vlees aan te bevelen. Maar met een simpel stukje chocolade is het ook al genieten. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol
Metaal

8,3 Zicht Knalzwart bier met een bruin schuimkraag.

8,2 Neus Chocolade, koffie, mokka, geroosterde mout.

8,0 Smaak De chocolade-aroma's hebben hier de overhand. Daarna proef je koffie, mokka en geroosterde bitterheid. Die gebrandheid zorgt ook voor een zuurtje. De bitterheid vermengt zich in de nasmaak met de chocolade.