8,5

Bronckhorster Hop into Winter

Bronckhorster Brewing Company (64)

Bronckhorster Hop into Winter is een seizoensbier, een gerstewijn, ofwel barley wine, die je de hele winter door verwarmt. Diep, rijk en krachtig dankzij een uitgebalanceerd samenspel tussen hop, mout en de gist. Een meesterwerk.

Details

Bierstijl
Alcohol
10.0%
Categorie
Donker en Rijk
Prijzen
Gouden medaille - Gerstewijn - Dutch Beer Challenge 2017
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,5

Het oordeel van de Bierista's

Bronckhorster Hop into Winter is beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 door onze Bierista's

8,5

Smaak

8,0

Zicht

8,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,5

"Krachtig bier. Hier word je wel warm van in de winter"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,0 Zicht Zeer donker/zwart

8,0 Neus Caramel en licht koffie. Moutig

8,5 Smaak Krachtige smaak. Rode wijnachtig met vleugje caramel en koffie met een aangenaam bittertje in de afdronk die lang aanhoud

Nieuw: Hoop Pride Ale

Brouwerij Hoop heeft een nieuwe zomerbier gebrouwen, de Hoop Pride Ale, een sinaasappel blond met 5,8% alcohol.

Verder lezen

Tweede editie Bronckhorster Craft Beer Festival

Bronckhorster Brewing Company viert komend weekend het tweede lustrum met een Craft Beer Festival op het terrein van de brouwerij.

Verder lezen

Pohjala Cocobanger op de proeftafel

Pohjala Cocobanger is een Stout met kokossmaak. Geroosterde smaken met de touch van een tropisch eiland. Hoe smaakt dat?

Verder lezen