7,2

Hoevebrugsche Tripel

Hoevebrugsche Brouwerij (7)

Hoevebrugsche Tripel is een Tripel gebrouwen volgens Belgische recept. Stevig, vol van smaak, zoet en fruitig.

Details

Bierstijl
Alcohol
7.4%
Categorie
Blond en Krachtig
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Jonge en romige kazen, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
IBU
26

Mijn bieren

7,2

Het oordeel van de Bierista's

Hoevebrugsche Tripel is beoordeeld met een gemiddelde van 7,2 door onze Bierista's

7,2

Smaak

7,3

Zicht

7,3

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,1

"Een verrassende kruidige tripel. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,2 Zicht Troebel, goudgele kleur, dikke witte schuimkraag

7,2 Neus Ruik erg veel kruiden en een beetje mout.

7,1 Smaak Smaakt heel bijzonder met veel kruiden en een zoete nasmaak.

Spijssuggestie Met een lekker kaasje.

7,3

"Een mooie typische Belgische tripel van Rotterdamse bodem, voor sommige mensen misschien wel iets te kruidig"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,4 Zicht Blond maar wat mistig bier met een flinke schuimkraag

7,4 Neus Kruidig geurend

7,3 Smaak Kruidig met een wat zoete nasmaak

Spijssuggestie Lekker bij een gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst uit de oven

Nederlandse brouwerijen bundelen krachten

Dertien Nederlandse speciaal bier-brouwerijen hebben de handen inéén geslagen bij de oprichting van Craft Coöperatie. Een initiatief dat zich richt op gezamenlijke inkoop en professionele samenwerking tussen gelijkgestemde brouwerijen.

Verder lezen

Duitse biercultuur onder druk

De biermarkt staat onder druk. Met name in Europa, Noord- en Zuid-Amerika daalt de bierverkoop. Dat geldt in Nederland, maar ook onze Oosterburen ontkomen er niet aan. In Duitsland, toch bij uitstek een bierland, werd er afgelopen jaar namelijk fors minder gedronken. Als gevolg daarvan werden er al meer dan 50 Duitse brouwerijen gesloten dit jaar.

Verder lezen

Bier in de boom?

Nu de Goedheiligman op korte termijn terug gaat naar de Spaanse zon, gaan er steeds meer kerstbomen versierd worden in de Nederlandse huiskamers. En hoe mooi zou het zijn als daar dit jaar ook kerstverbiering in te vinden is?

Verder lezen

Stout: het zwarte goud

Het is vandaag Black Friday: de dag waarop we dingen kopen, waarvan we gisteren nog niet wisten dat we ze nodig hadden en ons morgen alweer afvragen waarom we ze gekocht hebben. Een dag die je prima kunt overslaan, dus. Om echter wél lekker in thema te blijven, schrijven we vandaag over één van de bekendste zwarte bierstijlen: Stout.

Verder lezen