7,3

Haagsche Broeders Patmos

Kloosterbrouwerij Haagsche Broeder (9)

Haagsche Broeders Patmos is een Irish Red. Een rijk, amberkleurig bier, gebrouwen met gerst en rogge en boordevol met verschillende Amerikaanse en Duitse hoppen.

Details

Bierstijl
Alcohol
8.5%
Categorie
Amber en Elegant
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
9 °C
Volume
75 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,3

Het oordeel van de Bierista's

Haagsche Broeders Patmos is beoordeeld met een gemiddelde van 7,3 door onze Bierista's

7,8

Smaak

7,1

Zicht

7,8

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,3

"Een goed doordrinkbaar bier met karamel en sinaasappel tinten"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht Rood, helder, lichte bruis, schuim direct weg

7,8 Neus karamel, licht gebrand

7,8 Smaak karamel, licht sinaasappel, licht gebrand

Bullebier: een bijzonder verhaal vraagt om een eigen bier

Freek de Jonge ‘doopt’ 8 april nieuw bier in ‘zijn’ Bullekerk

Verder lezen

IPA holadiee

IPA's zijn er in soorten en met maten. Bierista's hebben tal van expert-reviews geschreven, waarvan hier een kleine bloemlezing.

Verder lezen

Bier Butler Vrijdag - Heineken 0.0 met een omelet

Je hoeft niet te wachten met bier drinken tot de 5 in de klok zit. Zeker niet met deze bierpairing: Heineken 0.0 met een omelet.

Verder lezen

Rabauw opent locatie in Eindhoven

Deze zomer opent Rabauw op Strijp-S in Eindhoven een nieuwe brouwerij met proeflokaal én Rabauw Academy.

Verder lezen