7,5

De Toekomst Weizen

Brouwerij de Toekomst (12)

De Toekomst Weizen is door de toevoeging van Amerikaanse hop een bier met een eigenwijs karakter. Doordat het bier voor 60% uit tarwe bestaat, heeft het een mooie volle schuimkraag en een lichte kleur.

Details

Bierstijl
Alcohol
6.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

De Toekomst Weizen is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

7,5

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Heeft meer weg van een witbier dan van een weizen"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

7,5 Zicht Lichtgeel en troebel met mooi stevig schuim

7,0 Neus Fruitig-zoetig

7,5 Smaak Vol mondgevoel, fruitig,zoetig en zuur. Iets hoppig , zoetig mondgevoel en daarna meteen een zuurtje.

Brouwerij Hoop drie maal in de prijzen

De Zaanse Brouwerij Hoop heeft drie keer eremetaal behaald bij de Frankfurt International Trophy.

Verder lezen

Mout Bierfestival keert terug naar Enschede

Mout Bierfestival keert terug naar Volkspark Enschede van 6 tot en met 8 augustus.

Verder lezen

Bierista bij Domien op QMusic

Domien Verschuuren van Qmusic houdt wel van een biertje. Bierista Alain vertelde de populaire deejay over de biertrends dit voorjaar.

Verder lezen

Hertog Jan Het Weerzien - proosten op nieuwe tijd

Hertog Jan heeft een speciaal bier gebrouwen om de heropening van de horeca te vieren. Met Het Weerzien kan iedereen proosten op een nieuwe tijd.

Verder lezen