7,5

De Toekomst Weizen

Brouwerij de Toekomst (12)

De Toekomst Weizen is door de toevoeging van Amerikaanse hop een bier met een eigenwijs karakter. Doordat het bier voor 60% uit tarwe bestaat, heeft het een mooie volle schuimkraag en een lichte kleur.

Details

Bierstijl
Alcohol
6.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

De Toekomst Weizen is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,5

Smaak

7,5

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,5

"Heeft meer weg van een witbier dan van een weizen"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur

7,5 Zicht Lichtgeel en troebel met mooi stevig schuim

7,0 Neus Fruitig-zoetig

7,5 Smaak Vol mondgevoel, fruitig,zoetig en zuur. Iets hoppig , zoetig mondgevoel en daarna meteen een zuurtje.

5 Redenen waarom ook jij Bierista wilt worden

Bierista, meester in bier is een felbegeerde titel. Er zijn wel 100 redenen te bedenken waarom je dat zou willen. We geven je er vijf.

Verder lezen

Sint Bernardus Tripel op de proeftafel

Sint Bernardus Tripel staat bekend als een typische Belgische Tripel met alles er op en er aan. Bij Bierista hebben we er zin in!

Verder lezen

Hertog Jan Proeftuin blijft verrassen

De experimentele reeks bier uit de Hertog Jan Proeftuin wordt dit jaar uitgebreid met vier bijzondere bieren. Die wil je als echte liefhebbers niet missen.

Verder lezen

Moersleutel Macaroon Machine Coconut Pastry Stout - Dik, dikker, dikst

Je hebt bieren die je spreekwoordelijk met mes en vork moet drinken, omdat ze zo dik zijn. We hebben er weer een gevonden!

Verder lezen