7,2

De School Omega Double Dryhopped I.P.A.

Brouwerij De School (18)

De School Omega, een dubbel gedryhopte IPA van 6,2% is een ware fruit knaller. Gelimiteerd beschikbaar!

Details

Alcohol
6.2%
Categorie
Fris en fruitig
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl

Mijn bieren

7,2

Het oordeel van de Bierista's

De School Omega Double Dryhopped I.P.A. is beoordeeld met een gemiddelde van 7,2 door onze Bierista's

7,0

Smaak

7,0

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,2

"Goed gehopte IPA!"

Maykel Boes

14.620

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel en troebel met een witte schuimkraag!

7,5 Neus Fruitig en sterk gehopt. Licht grassig.

7,0 Smaak Bittere aandronk die overgaat in licht zoet moutig en een fruitig aroma. Afdronk is bitter en een beetje droog.

Spijssuggestie Pittige nasi met kip.

Met deze bieren geniet je meer van zomerse dagen

Het zonnetje schijnt, het is warm, tropisch en de avonden zijn lang en zwoel. Wat drink je dan? Wij hebben een aantal dorstlessende tips.

Verder lezen

De UEFA Champions League Trophy bij de Heineken® Experience

Op 25 en 26 juli 2024 staat de UEFA Champions League Trofee in de Heineken® Experience in Amsterdam.

Verder lezen

Niet halen EK-finale dubbel bitter voor biersector

Niet alleen de Oranjesupporters waren zwaar teleurgesteld dat het Nederlands Elftal de finale van het EK niet heeft gehaald.

Verder lezen

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen