8,5

De Moersleutel Four Years Dinner

Brouwerij De Moersleutel (163)

De Moersleutel Four Years Dinner is een Barrel Aged Imperial Stout. In verschillende periodes gerijpt op verschillende Schotse whisky vaten als Burnside, Highland Park en Glen Goyne) en vervolgens geblend tot een overheerlijk bier.

Details

Bierstijl
Alcohol
13.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
13 °C
Volume
44 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

8,5

Het oordeel van de Bierista's

De Moersleutel Four Years Dinner is beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 door onze Bierista's

9,0

Smaak

7,5

Zicht

8,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,5

"Mooie gebalanceerd BA stout. Ondanks het hoge abv overheerst het niet."

Maykel Boes

14.620

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,5 Zicht Zwart met een beige romige schuimkraag.

8,0 Neus Geroosterde mout, koffie, licht hout.

9,0 Smaak Perfecte combinatie tussen koffie zoet en bitter. Warm mondgevoel en vol van smaak. Een lichte houttoets in nasmaak van de vaten waar op gerijpt is.

Nieuwe voorzitter voor CRAFT: Bernd Beersma neemt het roer over

De branchevereniging voor onafhankelijke brouwerijen, CRAFT, heeft vandaag aangekondigd dat Bernd Beersma (47) de nieuwe voorzitter wordt.

Verder lezen

Two Chefs Brewing en Sichuan Amsterdam lanceren uniek bier met Sichuan peper

De Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing en restaurantketen Sichuan Amsterdam hebben een innovatief bier gecreëerd.

Verder lezen

Nieuw kloosterbier van Brouwerij Het Nest en Kapucijnenklooster Meersel-Dreef

In samenwerking met het Kapucijnenklooster van Meersel-Dreef presenteert Brouwerij Het Nest met trots hun nieuwste creatie: Gardiaan Blond.

Verder lezen

Jopen brouwt eerste Session IPA met duurzaam gezuiverd zeewater

Jopen lanceert de Life's a Beach Session IPA, gebrouwen met duurzaam gezuiverd Noordzeewater van SEA Water™.

Verder lezen