7,5

Brouwschuur GTI-Imperial

De Brouwschuur (29)

Brouwschuur GTI-Imperial is een Russian Imperial Stout. Een donker en rijk bier met chocolade, drop en room.

Details

Brouwerij
Alcohol
10.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
11 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,5

Het oordeel van de Bierista's

Brouwschuur GTI-Imperial is beoordeeld met een gemiddelde van 7,5 door onze Bierista's

7,6

Smaak

7,5

Zicht

7,7

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,0

"Top bier. Kleur, kraag, geur, smaak, afdronk en nasmaak allemaal dik in orde. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Zwart, ondoorzichtig bier, met een midden bruine, dikke, romige schuimkraag van fijne bellen, die erg goed blijft staan. Resten van het bier kleuren de glaswand bruin.

8,0 Neus Volle geur, nogal zoet met zware tonen van geroosterde mout, koffie, en drop, met een flinke sloot alcohol.

8,0 Smaak Zware tonen van geroosterde mout, sterke koffie en drop met alcohol, en een fris bittere hop toon erbij. Nasmaak lang aanhoudend, ook de koffie/drop blijft goed hangen.

Spijssuggestie Hier lust ik wel een bitterbal bij.

7,2

" Volle en krachtige smaak."

Gijs Pullen

28.843

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,2 Zicht Zwart, mooie cremeachtige schuimkraag

7,6 Neus zoet, koffie en chocolade

7,6 Smaak zoet, tonen van koffie en chocolade

Spijssuggestie gekruid vlees op de bbq

7,3

"Chocolade drop en koffie."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Zwart als de nacht en zowa geen schuim

7,4 Neus Koffie chocolade

7,7 Smaak Dik romig droo en chocolade

Spijssuggestie Vette vis belegen kazen en vlees

7,5

"Stevige RIS"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,3 Zicht Heldere zwarte kleur, schuimkraag is er bijna niet

7,8 Neus Je ruikt gebrande mout, koffie en chocolade

7,0 Smaak Licht zoet. koffie en chocolade smaak, smaken. Heel intens

Spijssuggestie Oude brokkelkaas

Bier in de boom?

Nu de Goedheiligman op korte termijn terug gaat naar de Spaanse zon, gaan er steeds meer kerstbomen versierd worden in de Nederlandse huiskamers. En hoe mooi zou het zijn als daar dit jaar ook kerstverbiering in te vinden is?

Verder lezen

Stout: het zwarte goud

Het is vandaag Black Friday: de dag waarop we dingen kopen, waarvan we gisteren nog niet wisten dat we ze nodig hadden en ons morgen alweer afvragen waarom we ze gekocht hebben. Een dag die je prima kunt overslaan, dus. Om echter wél lekker in thema te blijven, schrijven we vandaag over één van de bekendste zwarte bierstijlen: Stout.

Verder lezen

3 Bierstijlen die perfect bij de winter passen

Korte dagen, gladde wegen en dikke jassen. Je moet ervan houden, de winter. Hoe dan ook, hij komt eraan. Gelukkig kent het ook heel veel mooie aspecten. Veel eten, gezelligheid, misschien wel een mooie winterdecor en... Winterse bieren. We zetten drie winterse bierstijlen op een rijtje.

Verder lezen

Hij komt, hij komt... Maar wat neemt 'ie mee?

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen en morgen (zaterdag) komt 'ie het land alweer binnen: de Goedheiligman, beter bekend onder zijn echte naam Sint-Nicolaas of voor intimi Sinterklaas. Een prachtige periode waarin kinderen in de watten gelegd worden, maar verdienen papa en mama niet ook een mooi cadeau? Wij zetten drie cadeautips op een rij!https://www.bierista.nl/bias/articles/2086/edit#tab_blocks

Verder lezen