Brouwerij Walhalla Craft Beer

Walhalla is opgericht in 2015 door Aart van Bergen. Aart begon zijn biercarrière als thuisbrouwer en had al snel ambitie om als professioneel brouwer aan de slag te gaan. De Walhalla-bieren maakten naam door toonaangevende prijzen te behalen tijdens de verkiezing Lekkerste Bockbier van Nederland en tijdens de Brussels Beer Challenge. De bieren zijn veel vernoemd naar mytische figuren. Zeer opvallend zijn de labels. Het artwork voor deze opvallende etiketten werd verzorgd door Vincent Sapthu. Bieren van Walhalla Craft Beer: Loki Golden IPA 5,3% Osiris Farmhouse Ale 7,0% Shakti Double IPA 8,8% Wuldor UK Barley Wine 9,8% Dakuwaqa White Session IPA 4,5% Heimdall Imperial Rye Bock 8,5%

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Walhalla osiris farmhouse ale

Walhalla Osiris Farmhouse Ale

7,5
Walhalla Osiris Farmhouse Ale is een zeer fruitige Saison vol met abrikozen en limoen. Een heerlijke frisse doordrinker, maar pas op: Osiris kan met zijn 7% alcohol voor verrassingen zorgen.
Walhalla wuldor uk barleywine

Walhalla Wuldor UK Barley Wine

7,1
Walhalla Wuldor UK Barley Wine is een krachtpatser. Met 9,8% kan-ie je zo maar van de wijs brengen. Gebrouwen met Engelse mout brengt Wuldor aroma's van toffee, walnoot en marmalade.
Walhalla loki golden ipa

Walhalla Loki Golden IPA

6,7
Walhalla Loki Golden IPA is een Session India Pale Ale. Smaakvol en bitter, heerlijk voor bij de barbecue of op het terras.
Walhalla shakti double ipa

Walhalla Shakti Double IPA

6,5
Walhalla Shakti Double IPA heeft een extra lading hop gekregen. En dat is te proeven. Bijzondere fraaie hoparoma's en een flinke portie bitterheid maken dit tot een karaktervol bier. Hier ga je echt voor zitten.
Walhalla heimdall imperial rye bock

Walhalla Heimdall Imperial Rye Bock

6,0
Walhalla Heimdall Imperial Rye Bock is een sterk bockbier gebrouwen met klassieke Duitse hopsoorten. Het is een krachtig en moutig bier, zoals je van een Dubbelbock mag verwachten. Onder andere tonen van karamel en chocolade maken dit bier zeer toegankelijk. Tijdens de verkiezing Lekkerste Bockbier van Nederland 2016 werd de Walhalla Heimdall Imperial Rye Bock gekozen tot lekkerste zware bock.
Walhalla nanouq

Walhalla Nanouq

Walhalla Nanouq is een Winterbier van Walhalla Brewing in Amsterdam. Deze Brown Ale is verwarmend en hoppig met stevige tonen van karamelmout. Je ontdekt al snel hinten van sinaasappel toetsen. De Nanouq is een fruitig Winterbier met een vrij lange fruitige afdronk en een licht bittertje.
Walhalla minerva

Walhalla Minerva

Walhalla Minerva is een zeer verfrissend Witbier. Dit Witbier is met verschillende graansoorten gebrouwen. Een bleke gele kleur en een stevige witte schuimkraag. Het gebruikte citroensap zorgt voor een zeer verfrissende citrussmaak. Een echte smaakvolle dorstlesser met relatief weinig alcohol.
Bierflesje

Walhalla Daemon #1 Mephistopheles Black Double IPA Simcoe

Walhalla Daemon is een gelimiteerd bier gebrouwen met ongelofelijk veel Simcoe-hop. Dit donkere bier heeft geroosterde bitterheid en vooral veel hopbitterheid. Dat bij elkaar opgeteld geeft 100 IBU, ofwel een geweldige bak bitterheid. Een Double IPA voor de liefhebbers!

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket