9,2

Kaldi Coffee Oatmeal Stout

Walhalla Craft Beer (29)

Kaldi Coffee Oatmeal Stout is een havermout Stout. Het bier is gelagerd op Ethiopische Kayon Mountain koffiebonen wat het bier de kenmerkende geuren smaken geeft. Kaldi Coffee Stout is vernoemd naar de bekende geitenherder die het verkwikkende effect van koffiebessen op zijn geiten herkende.

Details

Bierstijl
Alcohol
5.5%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
4-6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

9,2

Het oordeel van de Bierista's

Kaldi Coffee Oatmeal Stout is beoordeeld met een gemiddelde van 9,2 door onze Bierista's

9,4

Smaak

7,4

Zicht

9,6

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
9,2

"De koffie is duidelijk aanwezig. Lekkere stout, niet te hoog in alcohol. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,4 Zicht

9,6 Neus

9,4 Smaak

Een opener die je dag afsluit?!

Heineken heeft een high tech oplossing voor een low tech probleem. Een bijzondere opener die luistert naar de naam 'The Closer'.

Verder lezen

Grolsch en Brouwersnös brouwen samen bier voor Slag om Grolle

Grolsch en Brouwersnös hebben samen een bier gebrouwen ter gelegenheid van het evenement De Slag om Grolle.

Verder lezen

Brand bewijst: Bier is emotie

Heineken bracht deze week nieuws over Brand naar buiten. Een storm aan reacties volgde. Hoe bier emoties kan losmaken.

Verder lezen

AB InBev brouwt met groene energie

Er worden vele miljarden glazen bier gebrouwen met solar. AB InBev loopt voorop als het gaat om het gebruik van duurzame energie.

Verder lezen