Brouwerij To Øl

To Øl is een Deense bierbrouwerij. In 20111 richten de vrienden Tobias Emil Jensen en Tore Gynther de koude brouwerij op. Kwaliteit gaat bij hen vele malen boven kwantiteit.

De brouwerij brouwt bieren met een randje en brengen daardoor bieren uit die je niet het proeven net snel vergeet. Neem de To Øl Smoke on the Porter maar als voorbeeld. Deze Imperial Porter van 13,4% heeft op hout gelegen en heeft inderdaad 'smoke'. Dit is niet zo maar een bier, hier wil je wel de tijd voor nemen.

De eigenheid van deze brouwerij schijnt ook door in het design van de verpakkingen. Dit zijn echt kunstwerken te noemen.

Onze topbieren

9,2

Black Malts & Body Salts

To Øl

Black Malts & Body Salts is een Imperial Black IPA met een alcoholpercentage van 9,9%. Het bier heeft aroma's van hop, koffie, geroosterde mout, vanille, cacao en zout.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Bitter

8,0

Rød Grød med Fløde

To Øl

Rød Grød med Fløde is een Fruitbier met lactose, aardbei, framboos, zwarte bessen, rode druiven en vanille. De vertaling van de naam betekent "rode pap met slagroom".

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

To Øl Velvets Are Blye

To Øl

Velvets Are Blue van Brouwerij To Øl uit Denemarken is een saison. Deze saison is gebrouwen met bosbessen en gefermenteerde melkzuurbacteriën om een bijzondere, complexe en zure ervaring te creëren.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

To Øl First Frontier IPA

To Øl

First Frontier IPA van de Deense bierbrouwerij To Øl is een India Pale Ale. Aroma's van mout, hop, citrus en ook wat hout. In de smaak wat meer zoetigheid en een smakelijke bitterheid. De tonen van curaçao en hout maken dit tot een uitzonderlijk bier.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Sur Nelson Sauvin

To Øl

Sur Nelson Sauvin is een Sour met een alcoholpercentage van 6,0%. Een fris en bloemig bier met aroma's van citrus en fruit. Het bier heeft een lichtzure afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,2

To Øl Gose To The Fyrreskov

To Øl

Gose To The Fyrreskov van To Øl is een Gose. Dit bier gebrouwen met dennennaalden waardoor hij een bijzondere geur en smaak heeft gekregen. Zacht, smaakvol maar zeer bijzonder te noemen!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

To Øl Bee My Valentine Stout

To Øl

Bee My Valentine van de Deense brouwerij To Øl is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen naar Russisch voorbeeld. Bee My Valentine is zoals je uit de naam al bijna kunt raden gebrouwen met aardbeien, honing en een hele hoop chocolade.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

To Øl Winter Wonderland

To Øl

Winter Wonderland van brouwerij To Øl van brouwerij To Øl in Denemarken is gebrouwen bij De Proefbrouwerij in België. Dit bier is een Wheat IPA, met rijke fruittonen en volle graansmaken speciaal gebrouwen voor Saveure Bière.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Toon alle