To ol

Brouwerij To Øl

To Øl is een Deense bierbrouwerij. In 20111 richten de vrienden Tobias Emil Jensen en Tore Gynther de koude brouwerij op. Kwaliteit gaat bij hen vele malen boven kwantiteit.

De brouwerij brouwt bieren met een randje en brengen daardoor bieren uit die je niet het proeven net snel vergeet. Neem de To Øl Smoke on the Porter maar als voorbeeld. Deze Imperial Porter van 13,4% heeft op hout gelegen en heeft inderdaad 'smoke'. Dit is niet zo maar een bier, hier wil je wel de tijd voor nemen.

De eigenheid van deze brouwerij schijnt ook door in het design van de verpakkingen. Dit zijn echt kunstwerken te noemen.

Onze topbieren

8,0

To Øl Velvets Are Blye

To Øl

Velvets Are Blue van Brouwerij To Øl uit Denemarken is een saison. Deze saison is gebrouwen met bosbessen en gefermenteerde melkzuurbacteriën om een bijzondere, complexe en zure ervaring te creëren.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
7,1

To Øl First Frontier IPA

To Øl

First Frontier IPA van de Deense bierbrouwerij To Øl is een India Pale Ale. Aroma's van mout, hop, citrus en ook wat hout. In de smaak wat meer zoetigheid en een smakelijke bitterheid. De tonen van curaçao en hout maken dit tot een uitzonderlijk bier.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

To Øl Bee My Valentine Stout

To Øl

Bee My Valentine van de Deense brouwerij To Øl is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen naar Russisch voorbeeld. Bee My Valentine is zoals je uit de naam al bijna kunt raden gebrouwen met aardbeien, honing en een hele hoop chocolade.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

To Øl Winter Wonderland

To Øl

Winter Wonderland van brouwerij To Øl van brouwerij To Øl in Denemarken is gebrouwen bij De Proefbrouwerij in België. Dit bier is een Wheat IPA, met rijke fruittonen en volle graansmaken speciaal gebrouwen voor Saveure Bière.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

To Øl Smoke on the Porter

To Øl

To Øl Smoke on the Porter klikt als de wereldhit van Deep Purple. Deze Imperial Porter van 13,4% heeft op hout gelegen en heeft inderdaad 'smoke'. Dit is niet zo maar een bier, hier wil je wel de tijd voor nemen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Wow air bier

Vliegende start voor bier van TO Øl en Wow Air!

21 februari 2018 De IJslandse luchtvaartmaatschappij Wow Air heeft in samenwerking met de Deense bierbrouwerij To Øl een bier uitgebracht. Dit limited edition bier wordt gelanceerd voor het jaarlijkse Icelandic Beer Festival dat van 22 tot 24 februari plaatsvindt. Verder lezen