Brouwerij Spierbier

Spierbier Brouwerij is een bierbrouwerij gevestigd in Mijdrecht. Kwaliteit en constante kwaliteit van het bier staat voorop bij SpierBier. De brouwerij is in 2007 opgericht door Richard Spierdijk. Bierbrouwen begon voor hem in 2007 als hobby, en sinds 2014 wordt het bier verkocht aan slijterijen en restaurants.

De brouwers krijgen hun inspiratie uit de natuur. De grondstoffen die zij gebruiken komen uit het Groene Hart rond Mijdrecht, dat verwerkt wordt in het bier. Bieren zoals: inSPIERatie,, SPIERwit, SPIERkracht en ShakeSpier Baltic Porter. Eind 2023 werd de naam van de brouwerij gewijzigd van SpierBier naar Muscle Brewing.

Onze topbieren

8,5

SpierBier Shakespier

Spierbier

SpierBier Shakespier is een complexe porter die heeft gerijpt op eikenhout waar eerder port in heeft gezeten. De smaken van de port, het hout en de donkere moutsoorten vormen een complexiteit waar je lang van kunt genieten. Shakespier vormt een perfect duo met sterke kaassoorten en met chocolade.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

SpierBier Spierkracht Grand Cru

Spierbier

SpierBier Spierkracht Grand Cru is een Strong Ale, een blond en krachtig bier met een hoppig karakter. Ondanks de kracht die van dit bier afstraalt is het een vriendelijk bier om te drinken.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

SpierBier Inspieratie

Spierbier

SpierBier Inspieratie is een soepel doordrink bier. Het is medium bitter, heeft een hoppig karakter en een zachte afdronk door de honing. Dit bier is geschikt voor vele momenten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Spierbier Spierkracht Quadrupel

Spierbier

Spierbier Spierkracht Quadrupel is een zwaar, donker bier met een alcoholpercentage van 10,0%.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

SpierBier Spierkracht Tripel

Spierbier

SpierBier SpierKracht Tripel is een blond en krachtig bier met een Belgische signatuur. het zware bier heeft een mooie balans tussen hop en mout en heeft een verleidelijke zoetheid. Heerlijk bij gerijpte, harde kaassoorten.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Brouwen voor Stichting TuTu

Niet minder dan 23 brouwerijen hebben zaterdag een bijzonder bier gebrouwen voor het goede doel, namelijk de Stichting TuTu.

Verder lezen