Brouwerij Poppels Bryggeri

Onze topbieren

7,7

Poppels Bryggeri Ruby White Stout

Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri Ruby White Stout is een Russian Imperial Stout van 10,0%. Tonen van chocolade, koffie en aardbei.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Poppels Bryggeri Red Ale

Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri Red Ale met een alcoholpercentage van 6%. Het bier is gebrouwen door de Zweedse Poppels Bryggeri en heeft een duidelijk moutkarakter.

Amber

Aroma
Zoet
Bitter

6,8

Poppels Bryggeri Extra Special Ale

Poppels Bryggeri

Poppels Bryggeri Extra Special Ale is een Pale Ale. De Zweedse ambachtelijke brouwerij hebben voor de Beery Christmas advent kalender een typisch Engels bier gebrouwen.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Poppels Hibiscus Sour

Poppels Bryggeri

Poppels Hibiscus Sour is een Sour. Daniel Granath en zijn team hebben thee en bier gecombineerd om een frisse en levendige Sour te creëren. Deze theemelange bevat hibiscusbloem, citrusschil, aardbeien en appel. Verwacht zowel delicatesse als complexiteit! Hibiscus Sour heeft een oranjeroze kleur, die deels te danken is aan de thee die in het bier is verwerkt. In de neus is het geheel fruitig met kruidige en bloemige accenten. Je ruikt ook de lactobacillen van de gemengde gisting. Als tegengewicht voor deze meer zure tonen, brengt de fruitige thee tonen van rode vruchten en natuurlijk hibiscus of zelfs hibiscussiroop. Je zou bijna denken dat je een pak aardbeienyoghurt opent! De smaak is vooral als romige yoghurt zonder bitterheid. De smaak ontwikkelt zich van yoghurt naar rode vruchtentaart, bramen en veenbessen. Het bier blijft zoet en herinnert ons misschien aan snoep uit onze kindertijd. De meesterbrouwers van Poppels hebben deze expressieve bierstijl onder de knie! Daarmee is Hibiscus Sour perfect voor diegenen onder ons die van zure bieren houden!

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter