Brouwerij OverWorks

OverWorks is de in wilde en spontane vergisting gespecialiseerde brouwerij van BrewDog gevestigd in Ellon, Aberdeenshire, Schotland.

Onze topbieren

9,5

OverWorks Funk V Punk

OverWorks

OverWorks Funk V Punk is geïnspireerd op Punk IPA waarmee BrewDog zijn naam vestigde. De Funk V Punk is een IPA 100% vergist met Brettanomyces-gist en vervolgens gerijpt op een foeder waarin ooit Sangiovese wijn rijpte.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

OverWorks Cosmic Crush Raspberry

OverWorks

OverWorks Cosmic Crush Raspberry heeft een subtiel sappig fruitkarakter. Je proeft de frambozen. Fris, lichtzuur en vooral lekker fruitig!

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur

OverWorks Cosmic Crush Quince

OverWorks

OverWorks Cosmic Crush Quince is een Sour bier. Droog als een canvas met lichte vatinvloed en subtiele fruitsmaak - Quince is de zachtste van de Cosmic Crush Range.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

OverWorks Cosmic Crush Cherry

OverWorks

OverWorks Cosmic Crush Cherry is een Sour bier. De kersen, brettanomyces, scherpte en tannines vallen allemaal in de aandacht in dit ongelooflijk uitgebalanceerde zuur bier. Het bier is gerijpt in Italiaanse vaten die vroeger Sangiovese rode wijn uit de Emelia Romagna-regio huisden.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

OverWorks Cosmic Crush Peach

OverWorks

OverWorks Cosmic Crush Peach is een goudgeel bier met aroma's van perziken. De rijping op Italiaanse rode wijnvaten maakt het bier extra complex.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Brewdogs OverWorks zet sour ales op Nederlandse bierkaart

OverWorks is de brouwerij van Brewdog die zich toelegt op Sour Ales. Deze brouwerij gaat nu zure bieren echt op de kaart zetten in ons land.

Verder lezen