7,0

OverWorks Cosmic Crush Raspberry

OverWorks (5)

OverWorks Cosmic Crush Raspberry heeft een subtiel sappig fruitkarakter. Je proeft de frambozen. Fris, lichtzuur en vooral lekker fruitig!

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
5.8%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend
7,0

Het oordeel van de Bierista's

OverWorks Cosmic Crush Raspberry is beoordeeld met een gemiddelde van 7,0 door onze Bierista's

7,1

Smaak

6,9

Zicht

6,9

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Uit de nog vrij recente speciale zuurlijn afkomstig uit een met opzet apart en verderop geplaatste brouwerij door het Schotse Brewdog, waar gewerkt wordt met open en wilde of gemengde vergisting. Dat moet je juist weer niet in je regeuliere bouwerij hebben om de zaak daar rustig en onder controle te kunnen houden. Deze frambozen uitvoering van een sour bier is niet echt wrang of tenenkrommend samentrekkend."

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

6,9 Zicht Oranje, vrij helder en vol koolzuur. Dun laagje wit en vrij fijn schuim, dat snel inzakt.

6,9 Neus Ietsje zoete, maar vooral zurige en fruitige tonen in de neus.

7,1 Smaak Frisse, zachtjes frambozen geaarde smaak met zurig effect. Neigt bijna naar rosé wijn. Het bier is dan ook niet al ter zuur en is daarmee vrij mild om te drinken. Wel fris gekoeld graag. Geschikt om bij warm weer buiten op een terras kalmpjes aan te laten inwerken. Zure bieren sowieso niet gehaast drinken leert de ervaring (wil je bij echt doordringende zuurheid er niet aan ten onder gaan).

Spijssuggestie Als tegenhanger bij salades met zoetige (zachte) vruchten, waaronder bijvoorbeeld naast frambozen ook banaan, lychee, perzik, maar ook wat stukjes ananas en (water)meloen.

BierButler Vrijdag: Creme Bavarois met Hertog Jan Winterbier

Heb je ook zo'n zin in het weekend. Het is weer BierButler Vrijdag. Ditmaal serveren we een dessert met Hertog Jan Winterbier.

Verder lezen

Wijncursus

Bierista start binnenkort met een online wijncursus voor liefhebbers die op een plezierige en toegankelijke manier meer wijnkennis willen opdoen.

Verder lezen

Achelse Kluis verliest trappistenstatus

Achelse Kluis is niet langer een officieel trappistenbier. De brouwerij heeft die status verloren nu de laatste broeders uit het klooster zijn verhuisd.

Verder lezen

Uiltje Brewing Company pakt in / uit

Uiltje Brewing Company heeft een XXL Mega webshop deal online gezet. En dankzij Bierista krijg je nog een 10% extra korting op de toch al vette deal.

Verder lezen