Brouwerij Monteith's Brewing Co.

Monteith's Brewing Company brouwt een brede range smaakvolle bieren voor vooral de thuismarkt in Nieuw-Zeeland. De bieren worden echter overal ter wereld gewaardeerd en het merk heeft inmiddels zijn weg over de hele wereld gevonden. Behalve bier wordt er ook cider gemaakt. Bekende Monteith's bieren zijn de Summer Ale, Southern Pale Ale, de IPA en de Bohemian Pilsner.

Onze topbieren

7,1

Monteith's Summer Ale

Monteith's Brewing Co.

Monteith's Summer Ale is een zomers goudkleurig bier. Vol aroma, tonen van vooral mout en wat hop. Koud geserveerd een echte verfrissende doordrinker.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Monteith's Southern Pale Ale

Monteith's Brewing Co.

Monteith's Southern Pale Ale is een licht en smaakvol bier, een uitstekend alternatief voor als je eens wat anders wilt dan een pilsje. Een heerlijke dorstlesser.

American Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Monteith's Bohemian Pilsner

Monteith's Brewing Co.

Monteith's Bohemian Pilsner is een pils gebrouwen in Nieuw-Zeeland maar op Europese leest geschoeid. Lekker fris en crispy met een kruidig en moutig karakter.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,7

Monteith's IPA

Monteith's Brewing Co.

Monteith's India Pale Ale is een hele vriendelijke IPA. Verwacht geen straffe bitterheid, want dat heeft deze nieuw-zeelandse vriend niet. Dit is een lekker licht en hoppig doordrinkbaar.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Bitter