Brouwerij Mannenpap Nijmegen

Na een periode van actief hobbybrouwen en het ontdekken van mooie smaken, hebben brouwers Jelmer ter Beek en Sjoerd Martens ervoor gekozen iedereen kennis te laten maken met Mannenpap. Twee gepasioneerde brouwers met verschillende kwaliteiten. Waar Jelmer een echte recepten en brouwnerd is, houdt Sjoerd zich het liefst bezig met technische brouwzaken, netwerken en het aan de man brengen van de pap. De heren brengen alleen bieren uit die zij zelf ook echt helemaal geweldig vinden. Hierbij is balans het sleutelwoord. Een bier dat “mwoah” is, gaat niet de markt op”.

Onze topbieren

7,5

Mannenpap Fruitcake

Mannenpap Nijmegen

Fruitcake van het Nijmeegse Mannenpap is een zeer fruitige India Pale Ale met een licht bittere afdronk. In dit bier zijn vier verschillende Amerikaanse hoppen en drie verschillende mouten gebruikt. Fruitcake is een allemansvriend, zowel IPA liefhebbers als beginnelingen kunnen hem zeer waarderen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw

Mannenpap Minse... Houw Moed!

Mannenpap Nijmegen

Mannenpap Minse... Houw Moed! is een Quadrupel. Minse... Houw Moed heeft een volle, verwarmende en intense smaak, moutig met zoete tonen van karamel. De afdronk is zacht en licht bitter.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25