Brouwerij Isle of Skye Brewing

Onze topbieren

9,1

Isle of Skye Gold

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Gold is een Pale Ale. De smaak van graan is altijd een essentieel onderdeel geweest van de Schotse brouwtraditie. Het resultaat is een bier met de smaak van zachte hop, een romige schuimkraag en precies de juiste hoeveelheid bitterheid.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Isle of Skye Red

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Red is een Red Ale. Er zijn drie verschillende variëteiten gebruikt om de diepe kleur en soepele nuttigheid te creëren; elke korrel wordt in de brouwerij gemalen, waardoor er volledige controle is over smaak en frisheid. Daarna wordt rijke brouwsel in evenwicht gebracht met precies de juiste hoeveelheid Challenger- en Fuggle-hop.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Isle of Skye Blaven

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Blaven is begonnen als een brouwsel voor alleen de winter. Het rijke moutige karakter en het uitgebalanceerde hoparoma bleken echter zo populair dat de brouwers besloten het het hele jaar door beschikbaar te maken. Romig, vol en soepel, Blaven is ook enigszins bedrieglijk - de sterkste van de reguliere ales van Isle of Skye Brewing.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Isle of Skye Black

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Black is een Scotch Ale. De kleur van het bier is afkomstig van donker geroosterde gerst gecombineerd met precies de juiste hoeveelheid havermout. De echte smaak van mout straalt door, in balans met de zoetheid van pure Schotse heidehoning.

Scotch Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter