Brouwerij Isle of Skye Brewing

Onze topbieren

9,1

Isle of Skye Gold

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Gold is een Pale Ale. De smaak van graan is altijd een essentieel onderdeel geweest van de Schotse brouwtraditie. Het resultaat is een bier met de smaak van zachte hop, een romige schuimkraag en precies de juiste hoeveelheid bitterheid.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Isle of Skye Red

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Red is een Red Ale. Er zijn drie verschillende variëteiten gebruikt om de diepe kleur en soepele nuttigheid te creëren; elke korrel wordt in de brouwerij gemalen, waardoor er volledige controle is over smaak en frisheid. Daarna wordt rijke brouwsel in evenwicht gebracht met precies de juiste hoeveelheid Challenger- en Fuggle-hop.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Skye IPA

Isle of Skye Brewing

Een puur goudkleurig bitter bier met een onderliggende koekjessmaak en een pittig, pittig citroenaroma en nasmaak. De hoofdbrouwer van Skye Brewery heeft een fantasierijke mix bedacht van maris otter- en kristalmout, donkere karamel en getorrificeerde tarwe, allemaal in harmonie met Sorachi Ace-hop, een van de zeldzaamste. Een puur goudkleurig bitter bier met een onderliggende koekjessmaak en een pittig pittig citroenaroma en nasmaak.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Skye Cuillin Beast

Isle of Skye Brewing

Skye Cuillin Beast is een Pale Ale. Een sterke ale gemaakt met levende gist. Maar het bier is ook verleidelijk zoet, fruitig en soepel. De belofte van de brouwerij: je zult leven om te vertellen over je ontmoeting met het beest.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur

7,2

Skye Craft Lager

Isle of Skye Brewing

Deze handgemaakte pils wordt gebrouwen met; pils, maris otter, kristal en amber mout. Deze werken in harmonie met Saaz en een kleine hoeveelheid Centennial-hop wat zorgt voor een verfrissend, smaakvol en dorstlessend pils.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Isle of Skye Blaven

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Blaven is begonnen als een brouwsel voor alleen de winter. Het rijke moutige karakter en het uitgebalanceerde hoparoma bleken echter zo populair dat de brouwers besloten het het hele jaar door beschikbaar te maken. Romig, vol en soepel, Blaven is ook enigszins bedrieglijk - de sterkste van de reguliere ales van Isle of Skye Brewing.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,0

Isle of Skye Black

Isle of Skye Brewing

Isle of Skye Black is een Scotch Ale. De kleur van het bier is afkomstig van donker geroosterde gerst gecombineerd met precies de juiste hoeveelheid havermout. De echte smaak van mout straalt door, in balans met de zoetheid van pure Schotse heidehoning.

Scotch Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter