Brouwerij Eiber Bier

"Geift u mè mâh ein lekkeâh Èbâh bieâhtje!" Dat is Eiber bier uit Den Haag, opgericht in 2016.

Onze topbieren

7,8

Eiber Venijn

Eiber Bier

In samenwerking met de Haagse Stadswijngaard heeft Eiber Bier een special gebrouwen waarbij bier en wijn weldegelijk goed samengaan. De pulp van de druivenoogst van de wijgaard is toegevoegd aan het bierbrouwsel. Hierdoor krijgt het bier niet alleen een mooie rode kleur, maar ook een friszure afdronk. Verder heeft The Hague Grape Ale door het gebruik van champagnegist een droog karakter en is hij licht bitter van smaak.

American Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Eiber Westkust

Eiber Bier

Blond bier met een mooi wit schuimkraag. Fruitig in de geur en smaak. Afdronk iets droog met een langblijvende bittertje

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Eiber Bier Hof Blond

Eiber Bier

Eiber Bier Hof Blond is een bovengistend bier. Het is het eerste bier van de Haagse brouwerij. Deze Blond is fris en makkelijk drinkbaar en heeft een licht bittertje. Heerlijk op het terras of in combinatie met bijvoorbeeld witvis of salades.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

7,4

Eiber De Baron

Eiber Bier

Eiber De Baron is een Dark Lager. Een ode aan baron Hendrik Hop, de grondlegger van het Haagsche Hopje. Het bier is geïnspireerd op de ingrediënten van dit snoepje. De Baron is een donker bier gebrouwen met in Den Haag gebrande koffie van Roast Factory. Het bier heeft een lichtzoete smaak van karamel en een volle afdronk.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Eiber Achter De Duinen

Eiber Bier

Eiber Achter De Duinen is een American Wheat Ale. In tegenstelling tot traditionele tarwebieren is de AWA steviger en hoppiger van smaak. Bier met een lichte bitterheid en aroma's van tropisch fruit en citrus.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Eiber ZHB (Zeer Hoppig Bier)

Eiber Bier

Eiber ZHB oftewel Zeer Hoppig Bier van brouwerij Eiber uit Den Haag is een India Pale Ale met kenmerkende hoparoma's van citrus en zwarte bes en een flinke bitterheid. De letters staan ook als verwijzing naar de vroeger (van 1881 tot 1974) in Den Haag staande Zuid-Hollandse Bierbrouwerij gelegen op de Noordwal. Regentes Emma scheen gek te zijn op het bier en daardoor werd de brouwerij in 1894 hofleverancier. Nou was niet iedereen even gecharmeerd van het bier en kreeg het in de volksmond de bijnaam het Zieken-Huis Bier, ZHB.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Bitter

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25