Brouwerij Dommelsch

In 1744 maakt de mens dankzij Jan Snieders voor het eerst kennis met Dommelsch bier. Behalve een boerderij runt Jan in het Brabantse Dommelen een herberg met aangrenzende brouwerij. De multitasker. Jan en z'n vrouw hebben altijd volk. En daar wordt met traditioneel gebrouwen pils op gedronken.

Dommelsch is dan ook een echte Hollandse pilsener, gebrouwen aan de Dommel. Een licht bier met een fijne, zachte smaak. Een bier waar je elk moment van kunt genieten.

In 2018 krijgt Dommelsch een nieuw jasje en wilt de brouwerij zich nog bekender maken als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren.

Onze topbieren

7,0

Dommelsch Pilsener

Dommelsch

Dommelsch Pilsener is het paradepaardje van de Dommelsche bierbrouwerij. Al sinds 1744 wordt dit bier gebrouwen in de brouwerij aan de Dommel. Een smakelijk, betaalbaar en toegankelijke pilsener waar nooit aan getwijfeld hoeft te worden.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Dommelsch 0.0

Dommelsch

Dommelsch 0.0 is de nieuwe alcoholvrije pilsener van de Dommelsche brouwerij. Sinds het nieuwe jasje, qua uitstraling, is dit bier verkrijgbaar. Soepel & subtiel van smaak, zoals je van een alcoholvrije pilsener mag verwachten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Dommelsche Bierbrouwerij viert 275-jarig jubileum

De Dommelsche Bierbrouwerij bestaat 275 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum kreeg de brouwerij de monumentenstatus.

Verder lezen

Brewdog, Scheldebrouwerij en Dommelsch in zomereditie van Bier! magazine

De 43e editie van Bier! magazine is verschenen. Rond 18 juni valt de editie bij abonnees op de mat en is dit nummer te koop.

Verder lezen