Dommelsche bierbrouwerij

Brouwerij Dommelsch

In 1744 maakt de mens dankzij Jan Snieders voor het eerst kennis met Dommelsch bier. Behalve een boerderij runt Jan in het Brabantse Dommelen een herberg met aangrenzende brouwerij. De multitasker. Jan en z'n vrouw hebben altijd volk. En daar wordt met traditioneel gebrouwen pils op gedronken.

Dommelsch is dan ook een echte Hollandse pilsener, gebrouwen aan de Dommel. Een licht bier met een fijne, zachte smaak. Een bier waar je elk moment van kunt genieten.

In 2018 krijgt Dommelsch een nieuw jasje en wilt de brouwerij zich nog bekender maken als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren.

Onze topbieren

Nieuw
7,0

Dommelsch Pilsener

Dommelsch

Dommelsch Pilsener is het paradepaardje van de Dommelsche bierbrouwerij. Al sinds 1744 wordt dit bier gebrouwen in de brouwerij aan de Dommel. Een smakelijk, betaalbaar en toegankelijke Pilsener waar nooit aan getwijfeld hoeft te worden.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw

Dommelsch 0.0

Dommelsch

Dommelsch 0.0 is de nieuwe alcoholvrije pilsener van de Dommelsche brouwerij. Sinds het nieuwe jasje, qua uitstraling, is dit bier verkrijgbaar. Soepel & subtiel van smaak, zoals je van een alcoholvrije pilsener mag verwachten.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Dommelsch.002

Pilsjasje is een ode aan het 'gewone' Dommelsch pilsje

9 augustus 2018 Ze zijn er ongetwijfeld. Bierdrinkers die al die IPA's, Stouts en Sours maar niks vinden. Speciaal voor deze verstokte pilsfanaten heeft Dommelsch het Pilsjasje gemaakt. Dit spijkerjasje is voorzien van een koelvak, een flesopener en zak voor nootjes. Verder lezen
Dommelsch

Dommelsch heeft een nieuw jasje aangemeten!

18 juli 2018 Met deze nieuwe uitstraling wilt de brouwerij uit Dommelen haar bieren nog nadrukkelijker in de markt zetten als goed, betrouwbaar en betaalbier bier in de steeds complexere (speciaal)bierwereld. Verder lezen