Brouwerij De Bekeerde Suster

Brouwerij De Bekeerde Suster is een Amsterdamse Stoombierbrouwerij. De Stichting tot Behoud Amsterdamse Brouwcultuur "De Bekeerde Suster", is opgericht met als doel het in stand houden van deze Amsterdamse brouwerij, het bevorderen van de kennis en interesse voor het brouwen en het ontwikkelen van speciale biersoorten.

Onze topbieren

8,0

Manke Monnik

De Bekeerde Suster

Manke Monnik van De Bekeerde Suster is een Tripel. Deze Tripel is vol van smaak en mooi in evenwichting. In de smaak is de Manke Monnik lichtzoet en ook vrij kruidig. "Manke Monnik (naar wie het bier is vernoemd) leefde in de 16e eeuw, in Amsterdam. Hoe de Manke Monnik ooit mank is geworden is een raadsel. Er gaan veel verhalen rond maar niemand die het zeker weet. "

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Bekeerde Suster Klooster IPA

De Bekeerde Suster

Het antwoord van de Susters op de vraag naar een India Pale Ale stijl bier. Kenmerkende aromahoppen. Fruitig, bloemig en toegankelijk bitter.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Bitter

7,2

Bekeerde Suster Blonde Barbier

De Bekeerde Suster

Bekeerde Suster Blonde Barbier is een mooi uitgebalanceerd bier met drie verschillende hopsoorten. Krachtiger en een tikje zoeter dan pils. Toch proef je ook een licht bittertje op de achtergrond.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

7,2

Bekeerde Suster Witte Antonia

De Bekeerde Suster

Bekeerde Suster Witte Antonia is een heerlijk fris bijzonder Witbier van tarwe- en pilsmout. Lichte citrus en koriander. Krachtiger en aromatischer dan andere witbieren.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Bekeerde Suster Gewaeghde Bock

De Bekeerde Suster

Dit brouwsel kenmerkt zich door het gebruik van aanmerkelijk meer mout en hop. Hierdoor verkrijgen we een bier met een hoger stamwortgehalte en een hoger percentage alcohol (net onder de 8%). Dit prachtig donkere bier is een aanrader voor de koudere dag. Rustig genieten en ontdek de intense smaak en volle aroma’s. Cheers!

Bockbier

Aroma
Zoet
Bitter