Burg Bier Brouwerij

Burg Bieren is een bierbrouwerij in Ermelo. De brouwerij werd in 2009 bij de Lekkerste Bockbier van Nederland verkiezing bekroond met twee prijzen. In de categorie Zwaar Bockbier (boven de 7%) werd de eerste plaats in de wacht gesleept met de Burg Winterbok. In de categorie standaard bokbier werd de derde prijs in de wacht gesleept met de Burg Herfstbok.

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bierflesje

Burg Bier Springbok

Burg Bier Springbok is de lente in je glas. Gebrouwen met vlierbloesem, honing en Veluws bronwater heeft dit bier een fris en voorjaarsachtig karakter.
Bierflesje

Burg Bier Veluws Bruun

Veluws Bruun van Burg Bier is een donker bieren met de tonen van gebrande mout. Zacht en karamelachtig met een fijne hopbitterheid. De Veluws Bruun is gebrouwen met Veluws bronwater.
Bierflesje

Burg Bier Herfstbok

Burg Bier Herfstbock houdt je warm tijdens stormachtige najaarsdagen. Terwijl de regen tegen de ramen klettert geniet je van dit roodbruine bier met moutige tonen en een hoppig karakter. Heerlijk met een goed stuk vlees.
Bierflesje

Burg Bier Winterbok

Burg Bier Winterbok houdt je de hele winter warm. Dit krachtige bier heeft 8,5% alcohol, heeft diepe, complex smaken en is gebrouwen met Veluws bronwater.
Bierflesje

Burg Bier Gulle

Burg Bier Gulle heeft van alles net een beetje meer. Een beetje meer mout en daardoor ook meer alcohol. Deze zware jongen heeft 9,5% alcohol. De waarschuwing op het label staat er niet voor niets: Kiek Uut!
Bierflesje

Burg Bier Veluws Blond

Veluws Blond is al vele jaren een succesnummer. Een blond zal je 'm zou verwachten: zachte zoete mouttonen met een aangenaam bittertje en een uitstekende doordrinkbaarheid.
Bierflesje

Burg Bier Tripel B

Een bier met pit. De Burg Bier Tripel 8 heeft een stevige bitterheid, een fraaie goudgele kleur en fruitige tonen. Dit bovengistende bier is gebrouwen met Veluws bronwater.
Bierflesje

Burg Bier Witte Pauw

Burg Bier Witte Pauw is gebrouwen met tarwe- en gerstemout. Het is een heerlijk smaakvol bier dat je smaakpapillen verfrist en het hoofd koel houdt. Hier bestel je snel een tweede glas van.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket